2777
2789
عنوان

خواستگارم یکم پیش رفتن

1254 بازدید | 80 پست

شرایط رو بگیم

من بابام معتاده و بیکار ولی مادرم خودش کار می‌کنه و زندگی میگذره . برادرم مجرده و شاغل و خونه و ماشین داره وضعش واسه خودش خوبه

خودمم شاغلم آرایشگاه دارم البته تازه باز کردم.بزرگترین نقطه تاریک زندگیمون پدرمه

خواستگارم پدرش هم پیر و بیکاره انگار هم معتاده. خواهرش رو ایشون عروس کرده از جهاز گرفته تا عروسی

خرج خونه پدرش رو هم میده و شغلش هم جوریه که درآمد چندانی نداره ولی پسر تمیز و پاکیه 

وضع مالیشون از ما پایین تره انگار

من مشکلم وضع مالی هست ولی مادرم میگه براش کار پیدا میکنیم

هزارمین کاربری 😬😬😬 

نه من بنظرم بهتره که وضع پسر کمی بهتر باشه ، این بعدها تو زندگی مشکل سازه 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماه پیش یه خواستگار داشتم خیلی موقعیت خوبی داشت خیلی هم رو پسندیده بودیم پسره خیلی ازم خوشش اومده بود ولی پدرش بخاطر اعتیاد پدرم مخالفت کرد و نذاشت 

من هنوزم ذهنم درگیر اون آقا هست

هزارمین کاربری 😬😬😬 

فقط ببین جنم کار داشته باشه و مسئولیت پذیر باشه چون اگه این دو نباشه ثروتمندها ثروتشون رو از دست میدن و ندارها هم همیشه ندار میمونن

مرد باید جنم و عرضه کار داشته باشه

ده خط ازخانواده گفتی

اول ببین بهم میخورین 

بعد به فکر خانواده باش

اعتیاد پدرت به زندگیت ربطی نداره

فقط اخلاق مهمه 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

شرایط خیلی سختیه فقط روی شرایط مالی تمرکز نکن..اون خونواده چون که پدرشون معتاده قطعا کلی بحث و دعوا توش بوده و اینا خواه ناخواه روی بچه ها هم تاثیر میزارن! مخصوصا از نظر روحیات

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن