2777
2789

امیدوارم اون خوسته ای که مدتهاست داری و نذر نیاز کردی برای رسیدن بهش الهی خدا تا قبل از تموم شدن این سال برات برآورده اش کنه 🤲بگی آخ جووووون خدااااااایا شکرت 😊🙏

خدایا تا قبل از پایان سال براورده کن خواسته دل همه کسایی که منتظر معجزه تو هستن قربونت بشم 🙏🤲

خدایا  خیلیا امسال غمگین ،چشم انتظار معجزت بودن خدایا تو رو به بزرگیت قسم خواسته دلشون تا قبل از پایان سال برآورده کن 🤲

خدایا به دل بنده‌ هات رحم و مهربانی بده 🤲

خدایا تا قبل از پایان سال همه اون زن و شوهرایی که دارن جدا میشن به دلشون رحم بده و عشقشون به دل هم بنداز ،منصرفشون کن از کارشون و با عشق کنار هم زندگی کنن🤲

الهی امین  ،الهی امین ،الهی امین 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

آمین

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشک توی چشام جمع شده منم دو ساله دارم دعا و التماس خدا میکنم منم به معجزه اش نیاز دارم خیلی خسته شدم ...

انشالله تا قبل از پایان سال به حاجتت برسی  اشک شوق بریزی 🤲

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

آمین:) چه قدر نیاز دارم

الهی به همین زودیا حاجت روا بشی 🤲

همه به معجزه خدا تو این اخر سالی نیاز داریم الهی دلمون شاد بشه 🤲

یعنی میشه پیام بده بگه برگرد خونه دوستت دارم نمیخوام جداشیم😭😭😭نه نمیشه. چند روز قبل با نهایت بی ر ...

الهی خدا برای تو و من معجزه کنه گلم ،،امیدورام خدا به دلشون رحم بده و منصرف بشن از جدایی 🤲درکت میکنم خیلی سخته من که نابود شدم 💔😔

امیدورام قبل از عید بری خونه خودت 🤲برای منم دعا کن منصرف بشه🙏 

الهی خدا برای تو و من معجزه کنه گلم ،،امیدورام خدا به دلشون رحم بده و منصرف بشن از جدایی 🤲درکت میکن ...

انقدر التماس خدارو کردم . ولی دریغ از کوچکترین روزنه امیدی. 😭خدایا خودت معجزه کن و بزرگیت رو نشون منو این خانم بده تا عمر داریم بندگیتو میکنیم. خدایا به دلشون بنداز برگردیم سر زندگیمون. فقط از تو برمیاد. از همه جا قطع امید کردم فقط چشمم به درگاه تو هس.😭😭

انقدر التماس خدارو کردم . ولی دریغ از کوچکترین روزنه امیدی. 😭خدایا خودت معجزه کن و بزرگیت رو نشون م ...

الهی امین .🤲