2821
2789
عنوان

سریال فریبا

| مشاهده متن کامل بحث + 5674 بازدید | 82 پست
از آخرین چت با همسر یا رل یا رفیق صمیمی

من کسی رو ندارم که چت کرده باشم باهاش😅

ولی در کل کاربرا تو این ساعتا تو سایت هستن احتمالا بیان

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از نظرم امسال یه ذره فیلم های قشنگ تلوزیون نشون داد مثل طوبی . سوجان و همین فریبا از نظر من خوبن

از بس قبلش سریال های دوزاری نشون دادن فکرمیکنی اینا خوبن 

وگرنه هیچ کدوم به پای دلدادگان ، کیمیا ، ستایش، آنام نمیرسن 🤣

نرهای بو گندوی سایت درخواست دوستی ندین🤮🦴

سال هاست صدا و سیما نمی‌بینم

ماهواره هم نداریم 

شوهرم روزی دوساعت اخبار و مستند میبینع تو تلویزیون و هفته ای یبار فوتبال 

من فقط برای جام جهانی از تلویزیون استفاده می کنم

یبار شوهرم پنج روز ماموریت بود

من خونه تنها 

بعد پنج روز اومد کنترل تلویزیون رو پیدا نمی کردیم 

آخرش دیدیم زیر مبله خاک گرفته

سمت ش ام نرفته بودم 

بیزارم .................

و بلاگر هارم فالو ندارم

چرا لایک کنم استوریاشونو ببینم و ...ک دیده بشن پولدار تر بشن و نت من بره؟

خدا را شکر که حالمون خرابه نه ذاتمون ✔️⚡

همون قسمتیه که دختره رفت دبی بیهوشش کردن کلیه ها، چشما و اعضای دیگه ی بدنش رو در آوردنندیدید؟

نه 

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

از بس قبلش سریال های دوزاری نشون دادن فکرمیکنی اینا خوبن وگرنه هیچ کدوم به پای دلدادگان ، کیمیا ، ست ...

احتمالا شما هم فیلمای قبل از کیمیا و دلدادگان و... رو ندیدید

وگرنه این فیلما هم خیلی قشنگ نیستن

استارتر هم گفتن این فیلما خوبن نگفتن عالی هستن

توی این چند سال به نظر من فیلمای امنیتی قشنگ بودن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
احتمالا شما هم فیلمای قبل از کیمیا و دلدادگان و... رو ندیدیدوگرنه این فیلما هم خیلی قشنگ نیستناستارت ...

والا من سنم قد نمیده به قبل اونا🤣 ولی خب قطعا قدیما سریال ها خیلی قشنگ و پر محتوا بودن 

الان هرچی فیلم می‌سازند محتوای جنایی و پلیسی یا انقلابی داره😐

احتمالا شما هم فیلمای قبل از کیمیا و دلدادگان و... رو ندیدیدوگرنه این فیلما هم خیلی قشنگ نیستناستارت ...

سریال های امنیتی پلیسی یه سری تعداد معدود مخاطب داره 

سریال های خانوادگی مثل آنام و دلدادگان خانوادگی هستند و اکثرا دوست دارن ، موضوع های خیلی جدیدی داشتن 

نه

دختره رفت دبی خونه ی سامی ( سامی قاچاق اعضای بدن میکنه و بهداد با سامی همکاری میکنه )

همین که رسید براش یه شربت آورد، دختره هم که یکم ترسیده بود گفت که با بهداد نامزد هستیم و قراره بیاد ازدواج کنیم، 

ولی سامی تو شربتش قرص بیهوشی ریخته بودن، دختره بیهوش شد، سامی هم با خودش گفت ببخشید بهداد جون مجبور شدم ( یعنی پول اعضای بدن دختره رو میخواسته )

دختره رو چشما و کلیه ها و اعضای دیگه ی بدنش رو در آوردن

سکانس دردناکش اونجا بود که:

یه زنه که جراح بود به یکی دیگه از جراحا گفت چه دختر خوشگلی ، چه چشمای زیبایی داره، جراحه هم گفت خب پس از چشماش شروع میکنیم😔

سریال های امنیتی پلیسی یه سری تعداد معدود مخاطب داره سریال های خانوادگی مثل آنام و دلدادگان خانوادگی ...

بله خب من هم گفتم در مقایسه با سریال های خانوادگی قبلا قشنگ نیست

در کل سطح کیفیت فیلما در جهان نسبت به فیلمای قدیمی پایین اومده

دیگه اون جذابیت رو ندارن 

والا من سنم قد نمیده به قبل اونا🤣 ولی خب قطعا قدیما سریال ها خیلی قشنگ و پر محتوا بودن الان هرچی فی ...

بله حدس زدم قبلا رو یادتون نیاد و طبیعیه که اینا از نظرتون قشنگ باشه

جنایی هاش قشنگه و معمولا بر اساس واقعیت و حقیقته

مثل گاندو که کاملا بر اساس واقعیت بود

انقلابی هم که این مدت ندیدم چیزی ساخته باشن

عمارت فرنگی، سالهای مشروطه و فیلمایی که تو اون زمان ساخته میشد قشنگ بودن

بله حدس زدم قبلا رو یادتون نیاد و طبیعیه که اینا از نظرتون قشنگ باشهجنایی هاش قشنگه و معمولا بر اساس ...

نه انقلابی منظورم امثال معمای شاه نیست اونا که خیلی زیبا هستند 

نه انقلابی منظورم امثال معمای شاه نیست اونا که خیلی زیبا هستند

من معمای شاه رو یه کم دیدم نه کامل، ولی چهره ی شخصیت ها رو خیلی خوب تونسته بودن شبیه خودشون بسازن

دختره رفت دبی خونه ی سامی ( سامی قاچاق اعضای بدن میکنه و بهداد با سامی همکاری میکنه )همین که رسید بر ...

نعععععععع

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نعععععععع

متاسفانه این بلا رو سر دخترای زیادی آوردن😢