2821
2789
عنوان

سریال فریبا

5672 بازدید | 82 پست

بیایین درموردش حرف بزنیم هر نظری دارید بگید ولی بی احترامی به عوامل و به همدیگه نکنید 

اگه خوشتون نمیاد از تاپیک لطفا بیرون 

ممنون ❤️

کاربری دست دو نفره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آخر نفهمیدم اون پسره ابراهیم چی شد لعنت به اون بهداد من فکر کردم سارا رو دوست داره نگو داره گول میزن ...

ولی انگار بهداد نمیدونست، چون وقتی سامی دختره رو بیهوش کرد گفت ببخشید بهداد جون مجبور شدم ( یعنی به خاطر پولش )

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
آخر نفهمیدم اون پسره ابراهیم چی شد لعنت به اون بهداد من فکر کردم سارا رو دوست داره نگو داره گول میزن ...

هیچی فرستاد دوبی طبق معمول مثل بقیه قاچاق اعضای بدنش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از نظرم امسال یه ذره فیلم های قشنگ تلوزیون نشون داد مثل طوبی . سوجان و همین فریبا از نظر من خوبن

فیلم رخنه هم قشنگ بود

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ولی انگار بهداد نمیدونست، چون وقتی سامی دختره رو بیهوش کرد گفت ببخشید بهداد جون مجبور شدم ( یعنی به ...

خوب چرا امشب گفت این دختره شیرین رو هم میفرستم 

بعد اصلا سراغی از سارا نمیگیره 

کاربری دست دو نفره

از نظرم امسال یه ذره فیلم های قشنگ تلوزیون نشون داد مثل طوبی . سوجان و همین فریبا از نظر من خوبن

اره خیلی قشنگ بودن خدایش شبکه سه فیلم هاش قشنگع 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ابراهیم درحال حاضر فرار کردع

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂