2777
2789

بچه ها پارسال زمان تولدم داداشش عقد کرد اون موقع معذرت خواهی کرد ک دستم خالیه. امسال هم دقیقا زمان تولد من عروسی کردن ک بدتر دستش خالیه. یعنی الان دوساله با همین برا من کادو تولد نگرفته.. ولی مناسبت های دیگ مثل ولنتاین اینا کادو گرفت..حالا امروز گفت ببخشید دیگ عروسی داداشمه دستم خالیه نتونستم چیزی بگیرم برات.. منم تو دلم مونده بود برگشتم گفتم میترسم سال بعد این موقع حالا بچشون بشه 😐😂خودش منظورمو گرفت ک اون موقع هم مثلا میخواد بگه دستم خالیه.. خودم هر دو سال برا تولدش کادو گرفتم 

حالا بنظرتون بد کردم اینجوری گفتم؟ خالی شدم آخیش😐😂🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم نیاز نبود این حرف گفته بشه 

اگر کلا خرج خاصی نمیکردن بله حرفتون درست 

اما وقتی همه چیز سرجاش هست و یه تولد نبوده اونم به این دلایل،پس حرف درستی نبوده

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه کیکو گرفت یا کیک یه نفره بود..

خب دیگه😐😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بابا خب هم پارسال هم امسال آخه

اینکه تو همین روز تولد شما میوفته دیگه تقصیر اون نیست 

کیک هم که میگید گرفته 

اوکیه پس