2777
2789

اما وقتی پا میزاری ب حریم شخصیش عصبانی میشه ؟

ما طبقه بالای خونمون داداشم اینا میشستن‌ رفتن مستاجر آوردیم منم اولین باره نمیدونم چجوری رفتار کنم 

این خانم تاالان نزدیک ۱۵ بار اومده دم در ب هر بهونه چارپایه دادن و... 

من دیشب یبار رفتم بگم فلان چیز شوهرت از راه پله بزاره حیاط در. و پشتم کوبید  دو بار صبح زنگ زدم فاکتور بیارن جوابمو نداد

خب منم ناراحت میشم سرزده میاد در میزنه  

خیلی رفتارش تغییر کرده  اولا یجور دیگ بود 

کلا اخلاقش بده لجبازه 

چجوری یکسال تحملش کنم ؟ چجوری رفتار. کنم؟

بغض میکنم از رفتارش گاهی 

عزیزم چندمین تاپیک داری در این مورد میزنی چقدر درگیر این موضوعی

خوب میاد در میزنه باز نکن و یا بگو انقدر نیاید لطفا

آدم کسی که به حریمش احترام نمی ذاره باهاش برخورد میکنه خوب تو هم برخورد کن

در مورد در هم بهش بگو در رو نکوبن

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برو نه بیا ، فقط سلام و علیک و اگه آزارش به شما برسه ، سر سال عذرشو بخاین ولی اگه‌رفت و آمد دوس نداره عیبی نداره و چه بهتر ولی خودشم نباید اونوقت بیاد .یه بار وسایل بخاد هم رک بگو خودمون لازم داریم و نده و یا بگو‌فلانی مثلااز اعضای خونواده ، دوس نداره وسایل خونه رو به کسی بدیم .بنظرم اگه مرد تو خونه دارین اون مسائل رو مطرح بکنه خوبه مثلا فاکتور و....بعضی و خانم‌ها با همجنس خودشون زیاد راه نمیان تو این مواقع نباید زیاد ، رو داد و برخورد کرد و ...