2777
2789
عنوان

ایرانیا جالبن

197 بازدید | 15 پست

از یه طرف نامادری و کلی سرزنش میکنن ازش بد میگن  بهش میگن کلفت ترشیده کسی نبود بگیرتش امد سر زندگی بقیه وظیفشه کلفتی کنه 

پدره خرجش میکنه !!! این از همه جالب تر بود تو پستا برام 

از طرف دیگه انتظار دارن با بچه عین بچه ی خودش رفتار کنه مهربون باشه 

دختره از حالا میخاد بزنه دهن نامادریش 

به خدا خوب اینارو شناخت خانمه 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

وظیفه ای در قبال شون به نظرم نداره البته اشتباه کرده زن کسی با اون همه بچه شده

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐😐😐😐

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

حالا خارج فرق داره که میگی ایران اینطوریههمه همینن

اونجا حداقل انقدر زنو تحقیر نمیکنن 

وظیفشو حمالیه بچه های مردم نمیبینن

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زود تر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تاپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

دوست عزیز باید انصاف و انسانیت رو در نظر گرفت . بچه مدرسه ای حداقل اش باید تو خونشون غذا باشه . اون هیچ گناهی نداره که مادر نداره . و این خانم که با مرد بچه دار ازدواج کرد قطعا میدونستند که ایشون بچه دارند ، پس  الان باید جای مادر این دختر رو کمی پر کنند😊

وظیفه ای در قبال شون به نظرم نداره البته اشتباه کرده زن کسی با اون همه بچه شده

اره اشتباهه اینو قبول دارم الان که دائم تا تقی به توقی میخوره طلاق میگیرن به فکر بچه هاشون نیستن 

درسته اگه منطورت پربازدیده اره منم تاحدودی باهات موافقم نامادری هیچ وقت مادر نمیشه واین حس دوطرفه اس نه نامادری بچه ها رو دوست داره نه دخترا اونو جای مادرشون می بینن ازطرفی بچه ها هم خیلی کم سن نبودن میتونن خودشون کاراشونو بکنن 

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

دوست عزیز باید انصاف و انسانیت رو در نظر گرفت . بچه مدرسه ای حداقل اش باید تو خونشون غذا باشه . اون ...

اره بچه مدرسه ای نه دختر 18 ساله 

که بعد خواهره هیچی نشده بخاد بزنه دهنشو باباهرو بخاد پر کنه 

گر چه محبت کلا به این مردم اشتباهه من خودم زخم خورده این محبت زیادیم 

دوست عزیز باید انصاف و انسانیت رو در نظر گرفت . بچه مدرسه ای حداقل اش باید تو خونشون غذا باشه . اون ...

توقع دارن دختر 14 ساله و 18 ساله کنکوری بیاد غذا بپزه 

وقتی یه زن خانه داره طبیعتا یکی از وظایفش هم غذا پختنه 

حالا برای هرکسی که تو خونه هست

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

همیشه خودتونو جای طرف بزارید بعد قضاوت کنید اینکه میگ میزنم تو دهنشم حرف خوبی نیست اما اون خانوم از اول شرایط این اقا رو دونسته و قبول کرده پس الان چرا خورد و خوراک بقیه رو تامین میکنخ غیر از این دختر بچه؟؟؟ 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

همیشه خودتونو جای طرف بزارید بعد قضاوت کنید اینکه میگ میزنم تو دهنشم حرف خوبی نیست اما اون خانوم از ...

شاید مرده بهش قولی داده مگه تو قول و قرار بینشونو میدونی 

همیشه اینو تو کلمون جا کردن که به بزرگتر باید احترام گذاشت سرتو هم برید نباید چیزی بگی ،،،اما این کاملا اشتباه بعضی موقع ها به بعضی بزرگتر های بی عقل باید جایگاهشون رو یادآوری کرد خوبم یادآوری کرد

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اون خانوم کور که نبود خب زنش نمیشد

درست صحبت کن یعنی چی که کور نبوده اینجا مجازیه اون زنم اینجا نیست بخاد از خودش دفاع کنه 

شاید تقدیرشون این ازدواج بود مگه خدایی

شاید باهم قول و قراری گزاشتن مرده و زنه 

هیچ وقت کسیو مسخره نکن بابت ازدواجش حالا شما با کی ازدواج کردی ؟ ترامپ شوهرته ؟

تمام زندگیم هروقت بهمون ظلم میشد یه عده گاو بودن به مادرم بگن خودت خواستی خودت زنش شدی یکیش دختر عموی نفهم و عقده ایم میدونی چیش قشنگه الان خودش رفته زن دوم یه بیکار شده زندگی یه زن دیگرو خراب کرد از اون طرف زندگی خودشم به گوه کشید الان دخترش زیر دست نامادریه 

هنوزم مادرمو میبینه دهنشو باز میکنه گوه میخوره 

اما جلوی من خفه خون میگیره 

بخاطر همین حرفا مادرم دیگه عادت کرد بهش ظلم کنن دم نزنه اما من این ادما رو سرجاشون میشونم