2777
2789
عنوان

اونایی که حوصله راه حل دادن بیان

44 بازدید | 5 پست

خستمم بخدا دیگه خستم همه چیز تو دلم عقده شده شکننده شدم فقط17سالمهه فقط17سالمه خانوادم بم زور میگن ازم متنفرن بچه اولم فرق میذارن منو با ابجیم مقایسه میکنن زندگیم سخته دارم نابود میشم یه بار تاحالا عه ته دل نخندیمم همه اینارم بهشون میگم میگن قصه برامون نگو مسخرم میکنن میگن دختره افسرده نابودم کردنن میگن موجی دشمنن تازه من هیچ کاری بدی نکردم دخترای مردم هر لحظه بیرونن من سال بیاد بگذره تو خونم دختر مردم هر لحظه پای یه پسرس من هیچکدومو ندارم اما باز ادم بدمم چیکار کنم از مرگ مثل سگ میترسم هعیی اگه راونتون ارومه هزاران بار خدارو شکر کنید  

خیلی سر این چیزا جنگیدم فایده نداشت. غیر اینکه دوسال عمرمو تلف کردم سر این چیزا ،کنکورم رو خراب کردم وعقب افتادم، اگ سلامت روانت واست مهمه نجنگ باهاشون

من سعی کردم بپذیرم، تبعیض میزارن خب بزارن منو کمتر دوست دارن خب که،چی ،میگن دیوونم خب بگن، نجنگ و بیخیال همه ی حرفای بی انصافانشون شو، اینو از منی که سه سال ازت بزرگترم و این مسیر رو دو دور تا تهش رفتم و برگشتم بپذیر، 

تمرکزت رو بزار رو درست یه رشته خوب قبول شی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایی اگ بدونی وایی حتی نفس کشیدنمم دسشونه

میدونم درکت میکنم، ولی بحث کردن و دعوا کردن هیچی رو حل نمیکنه،من روانمو نابود کردم با بحث کردن، فایده ای نداشت، هیچ وقت نفهمیدن چی سرم اوردن، وقتی هم که بعد از مدتها بهشون گفتم من فقط میخوام یه ذره به خاطر کارایی که انجام دادید پشیمون باشید،گفتن ما کار اشتباهی نکردیم از چی پشیمون باشیم؟

من فقط حالم خراب شد اونا نفهمیدن چه کردن، بحث کردن و جار و جنجال فقط به خودم لطمه زد و انا هیچ وقت عوض نشدن، البته من نمیخواستم اونا رو تغییر بدم، اونا میخواستن منو تغییر بدن

میدونم درکت میکنم، ولی بحث کردن و دعوا کردن هیچی رو حل نمیکنه،من روانمو نابود کردم با بحث کردن، فاید ...

یعنی میگی هرچی گفتن بگم باشه؟ همه چیزو قبول کنم؟ بچگی نکنم؟ 

یعنی میگی هرچی گفتن بگم باشه؟ همه چیزو قبول کنم؟ بچگی نکنم؟

من نگفتم همه چیزو قبول کن، که خودم این کار رو نکردم، میگم یه‌سری بحثا بی فایده است

با پنبه سر ببرون، با زبون چرب و نرم باهاشون حرف بزن و خواسته هات رو پیش ببر، اتفاقا بچگی کن،لذت این دوران هم ببر چون سرت رو میگردونی میبینی نوجوونی تموم شد و وارد مراحل جدی تر شدی

یسری جاها هم بحث کردن بی فایده است، مثلا سر تبعیض گذاشتن هی بخوای جار وجنجال راه بندازی مثل من که خودم بیشتر از چشم افتادم و خواهرم پیششون عزیزتر شد. اگه یه جاهایی رو دلت موند بگو ولی سریع رد شو و مثل من قیامت به پا نکن😁