2777
2789
عنوان

واقعا خیلی عصبی ام

179 بازدید | 13 پست

یه مستاجر اومده برامون 

تو یه حیاط

اولا خیلی چرب زبون بود 

الانا منو می بینه یجوری سرد حرف میزنه انگار مهندسی منم نوکرشم پیام میدم بهش بابت خریدن شیر از کرایه کم کردید خریدید وسیله دوباره زنگ زدم جوابمو نداد 

منم قلبم یجوری شد 

رفتم دمه درشون گفتم ب شوهرت بگو جا کفشی و بزاره حیاط آبجیم میخواد بیاد ببره ن تعارف کرد ن چیزی سرد برخورد کرد بزور جواب سلامم و داد 

درم تا نصف باز کرده بود خونه معلوم نشه بعد من در و تا آخر باز میکنم همچی معلوم میشه 

هر وقت کار داره وسیله میخواد چاپلوسی میکنه 

بعدش میخوای یه حرف بزنی یجوری رفتار میکنه ادم غرورش له میشه کلا موندم چجوری قراره اینو یکسال تحمل کنم دم ب دیقه ام درو میزنه 

حتی هزینه چوب پردشم گفت از کرایه کم کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون حريم شخصيشه انتظار نداشته باشين كسي واستون چاپلوسي كنه اون داره اجارتون ميده 

بابت چيزاي كه گفته حق داره بايد از كرايه كم كنه

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

چرا در میزنه؟ موذی دیگه خواهر جان شمام مثل خودش رفتار کن متنفرم از این شخصیت ها

در میزنه یبار میگ چاقو بده یبار میگ چارپایه بده یبار میگ فلان چیز خرابه یبار میگف اومدیم سلام بدم بهتون 

اون حريم شخصيشه انتظار نداشته باشين كسي واستون چاپلوسي كنه اون داره اجارتون ميده بابت چيزاي كه گفته ...

اخه اولا رفتارش یجور دیگ بود الان یجور دیگ من قصد ندارم وارد حریم شخصی کسی بشم حتی من تو راه پله در زدم صدا زدم نشنید رفتم بالا ..... بهش ام پیام میدم جواب نمیده یا زنگ میزنم جواب نمیده رفتار بدی نیست بنظرتون ؟

منم دوس دارم اون وارد حریم شخصی م نشه نیاد در بزنه  مشکلاتشون تلفنی بگ یا پیام بده 

اخه اولا رفتارش یجور دیگ بود الان یجور دیگ من قصد ندارم وارد حریم شخصی کسی بشم حتی من تو راه پله در ...

یکی دوبار اومد دروباز نکن.. زنگ زد جواب نده پیام بده کاری داشتین زنگ زدین 

یکی دوبار اومد دروباز نکن.. زنگ زد جواب نده پیام بده کاری داشتین زنگ زدین

چشم .... کسی منو درک نمیکنه خیلی عصبی شدم سر رفتاراش تازه در و پشت سر من کوبید اگ اون ناراحت میشه میرم دم در چرا خودش میاد 

اخه اولا رفتارش یجور دیگ بود الان یجور دیگ من قصد ندارم وارد حریم شخصی کسی بشم حتی من تو راه پله در ...

درسته اونم نبايد بشه 

حالا كه خدا يه نعمتي بتون داده سعي كنيد هواي مستأجراتونو داشته باشين🌹

{هر وقت آقاي عرب به شما درخواست دوستي داد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

درسته اونم نبايد بشه حالا كه خدا يه نعمتي بتون داده سعي كنيد هواي مستأجراتونو داشته باشين🌹

بحث هوا داشتن نیست ... ما یکسال قراره تو یک حیاط زندگی کنیم برای اینک ب مشکل نخوریم باید حدو مرز داشته باشیم یکیش اینک دمع در نیاد اون .... من یبار رفتم اون اونهمه ناراحت شد پس من چی میکشم تاالان ۱۵ بار اومده دمه در منم ناراحت میشم شاید خونه بهم ریخته س نمیخوام اون ببینه 

استاتر هر هزینه اضافی انجام میده ..ب خودش مربوطه وقتی شما گفتین از کرایه کم نکن..خونه همینه ک هستاگه ...

نه میگم خودش پرروعه هر حرفی داره میاد درو میزنه میگ 

من یبار رفتم دمه درشون درو کوبید  فرداش زنگ زدم جواب نداد پس من چی میکشم ۱۵ بار اینا اومده دمه در شاید خونه  شلخته س نمیخوام اون ببینه

چوب پرده جزو چیزاییه ک خود مستاجر می‌خره خودشم میبره