طرف کلا منو دو بار تو دانشگاه دید بار اولم خواست شمارمو بگیره بهش ندادم بار دوم از دوستم گرفت ...هم رشته ایم نبود .خلاصه با این که منو کلا دو بار دیده بود هی با شماره های مختلف زنگ میزد من جوابشو نمیدادم گذشت تا شد یک سال قبول کردم یک هفته مجازی باهاش حرف بزنم حقیقتا چهرش به دلم ننشست یک و دو اینکه همش میگفت من یک بار با شمشیر یکیو زدم ...چه میدونم بعضی وقتا تو ماشینم شمشیر میذارم...به ظاهرش نمیخورد البته ظاهرش مثل بچه سوسولا بود...و یه دلیل دیگه هم اینکه کلا از کسایی که با یک بار دیدن میان پیشنهاد میدن خوشم نمیاد حس هول میگیرم ...حس میکنم کار همیشگیشه...الان این آقا ول کن نیست همش با شماره های مختلف زنگ میزنه پیام میده...حالا به نظرش شما این آدم جدا از من خوشش میاد یا کلا کارش هول بازیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.