2777
2789

من از بهمن ۹۳ دارم رانندگی میکنم تقریبا همه ی ایران رو خودم رانندگی کردم همسرم گواهینامه نداره همش خودم میرونم خیلی هم خرابکاری کردم تا به این مرحله رسیدم😆

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 

ولي از بعضي از اين مردا بدم مياد كه خودشون تو رانندگي همش بالا ميگيرن داري راتو ميري از قصد ميان جلوت كه چي مثلاااا

هيج وقت ظاهر زندگي كسي را با باطن زندگي خودت مقاييسه نكن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیشه ها کاملا بالا اصلا به کارا و حرفای دیگران توجه نکن خودت با دقت و ارامش کارتو انجام بده اگه خ ...

همين كارو ميكنم

الان خيلي بهتر از قبل شدم ولي ميترسم بيشتر ديگه

خب همین خوبه دیگه

یعنی کم کم راه افتا ی

همینجوری ادامه بده و سعی کن خیلی دقت کنی

رانندگی خیلی ریزه کاری داره تا حرفه ای شی

ببین من الان از لایی کشیدن لذت میبرم البته کار درستی نیس و اصلا انجام ندین

اما یه زمان اگه میخواستم از بین دوتا ماشین رد شدم خیلی خیلی دقت میکردم

الانم دقت میکنم اما خب تجربم بیشتره ابعاد ماشین دستمه میدونم کجا باید چیکار کرد

اینا کم کم دستت میاد

فقط ارامش خیلی مهمه 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
شیشه ها کاملا بالا اصلا به کارا و حرفای دیگران توجه نکن خودت با دقت و ارامش کارتو انجام بده اگه خ ...

من یک بار تصادف کردم که اونم زود پریدم بیرون دست پیش رو گرفتم کلی سر مرده داد و هوار کردم و خودمم زنگ زدم افسر و خسارت گرفتم ازش در ماشینم کلا داغون شده بود و اون مقصر بود خیلی هم پر رو بود

من از بهمن ۹۳ دارم رانندگی میکنم تقریبا همه ی ایران رو خودم رانندگی کردم همسرم گواهینامه نداره همش خ ...

خوش به حالت ،اولش هم ترس داشتي يا جراتت بالا بود

ولي از بعضي از اين مردا بدم مياد كه خودشون تو رانندگي همش بالا ميگيرن داري راتو ميري از قصد ميان جلو ...

مرض دارن ، عقده دارن ، بدبختن ، حقارتشون رو اینجوری سعی میکنن کم کنن

بهترین ورژن خود را ساختن هدف هر ثانیه ی من
خب همین خوبه دیگه یعنی کم کم راه افتا ی همینجوری ادامه بده و سعی کن خیلی دقت کنی رانندگی خیلی ریز ...

يعني ميشه يه روز مثل شما باشم ارزومه

ولي از بعضي از اين مردا بدم مياد كه خودشون تو رانندگي همش بالا ميگيرن داري راتو ميري از قصد ميان جلو ...

اصلا نباید اهمیت بدی به اینجور ادما

باز الان خیلی بهتر شده

سال ۹۱ که واقعا بدتر بود

تازه داشت جا میفتاد البته خب از قبلم خانوما رانندکی میکردن اما بعضیا فقط میخوام عقده هلی دلشون رو خالی کنن

شما کاملا بی توجه باش و ارامشتو حفظ  کن 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
رانندگی اصلا چیز سختی نیست یک ماه مرتب بشین برات عادی میشه اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد اصلا ب حرف ...

شوهرم ميگه إتفاقًا راحترين كار رانندگي كردنه حالا خداروشكر شوهرم خداي اعتماد به نفس اصلا نميترسونه اصلا هم براش مهم نيس ماشين بزنم ميگن بايد انقد بزني اينور اونور تا دستت راه بيفته 

رانندگی اصلا چیز سختی نیست یک ماه مرتب بشین برات عادی میشه اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد اصلا ب حرف ...

من روزی ک تصادف کردم ناهار خونه مادرشوهرم دعوت بودیم منم تازه ماشین رو تحویل گرفته بودم و به عبارتی نو بود

برا ناهار رفتیم مادرشوهرم گفت خب بلد نیستی نشین

منم گفتم اولا که ماشین با ماشین فرق داره و من این مدل رو تازه گرفتم و هنوز مسلط نیستم بهش ولی با این وجود افسر اومد و گفت اون مقصره و من خسارت گرفتم

بعد مادرشوهرم دهنشو کج کرد مثلا که آره جون خودت...

منم گفتم اصلا ماشین خودمه فدای سرم

ملت خیلی پرو هستن ب خدا رو بدی بهشون تو همه چیزت دخالت میکنن

قبلنا كه وحشت داشتم تنهايي بشينم مثل چي دستام ميلرزيد پشت فرمون خداروشكر اون مرحله هارو گذروندم