2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری سه ماهه

105 بازدید | 10 پست

سلام من سه ماهه ک تو اقدامم فولیک اسیدمم دیروز تموم کردم یودوفولیک هم دارم میندازم ولی هنوز اثری از بارداری نیس چند ماه میکشه تا باردار شم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم 

تا خدا برات چی نوشته باشه 

ان شا الله خیلی زود

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

نمیشه گفت چقدر طول میکشه ؛ به خواست خدا بستگی داره.اگه هر دو سالم هم باشین و هیچ مشکل باروری نداشته باشین بازم نمیشه گفت دقیقا کی باردار میشی.

ایشالله زودتر باردار میشی

یدوفولیک رو بنداز 😊

منتظر نی نی هستیم.یه صلواتما رو مهمون میکنید؟    
نمیشه گفت چقدر طول میکشه ؛ به خواست خدا بستگی داره.اگه هر دو سالم هم باشین و هیچ مشکل باروری نداشته ...

مرسی ولی من کلا هیچ مشکلی ندارم ولی این بار دکترم برام سفیکسیم نوشته بنظرتون برای چیه 

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

آخه میدونین چیه من تنبلی داشتم که بهم قرص جلوگیری داده بود و برا تنبلیمم متفورمین نوشته بود که دارم ادامش هم میدم الان هر دوش کامل رفع شده

مرسی ولی من کلا هیچ مشکلی ندارم ولی این بار دکترم برام سفیکسیم نوشته بنظرتون برای چیه 

نمیدونم چه قرصیه اصلا.

ایشالله زودتر یه نی نی سالم خدا بهت بده.نگران نباش 

آخه میدونین چیه من تنبلی داشتم که بهم قرص جلوگیری داده بود و برا تنبلیمم متفورمین نوشته بود که دارم ...

خب خداروشکر کن .ایشالله زودتر باردار میشی.

استرس نداشته باش و اقدامات منظم و زیاد داشته باش.شوهرت هم اگه ازمایش نداده ببر بده

خب خداروشکر کن .ایشالله زودتر باردار میشی. استرس نداشته باش و اقدامات منظم و زیاد داشته باش.شوهرت ه ...

چه آزمایشی باید بده؟