با سبزی تازه بلدم در حد تیم ملی ولی با سبزی خشک تا حالا درست نکردم
سبزی قلیه شامل گشنیز و شنبلیله
نسبت هم تقریبا ۴ به یک و سیر و پیاز رنده شده
من همیشه سبزی هام رو خودم آماده میکنم و بسته بندی شده میزارم فریزر ، سیر و پیاز رو چشمی میریزم در حدی که تو سبزی خودش رو نشون بده
سبزی رو سرخ کنید بعدزردچوبه و فلفل بزنید رب اضافه کنید رب رو حسابی تفت برید بوی خامی گرفته بشه حالا گوجه رو رنده ریز بزنید و به مواد اضافه کنید آب گوجه کشیده شد تمر هندی رو آب کنید حسابی له کنید از صافی رد کنید همین آب رو به مواد اضافه کنید و بزارید با شعله ملایم بجوشه و جابیفته
حالا ماهی ها رو شسته خشک کرده و در مخلوط آرد و نمک و زردچوبه و فلفل بغلتانید و در روغن سرخ کنید ده دقیقه آخر خورشت ماهی ها رو به خورشت اضافه کنید اینجوری دیگه هیچ وقت ماهی وا نمیره و با هر نوع ماهی میتونید قلیه درست کنید
من برا ۴ نفر ۳۰۰ گرم سبزی خرد شده همراه سیر و پیاز ، دو قلشق رب و دو تا دونه گوجه متوسط و نصف بسته تمر هندی میریزم