2777
2789

سبزی رو از بسته بندی بریزم تو روغن تفت بدم یا باید خیسش کنم و...؟

اولین باره میخوام قلیه ماهی درست کنم فقط سبزی خشک در دسترسمه

فکر نکنم باسبزی خشک جالب بشه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه سوال دارم سبزی قلیه رابایدمثل قرمه خوب تفت بدیم؟؟؟؟

بله ولی نه جوری که تلخ بشه

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
فکر نکنم باسبزی خشک جالب بشه

سبزی در دسترسم نیست فقط از سوپری تونستم سبزی خشک بگیرم نمیدونم باید همینجوری خشک بریزم تو تابه یانه.

اکه خواستم خودم سبزی تازه بخرم باید چیا بگیرم؟

این که اره.ولی معمولا با سبزی تازه یا فریزری درست میکنن نه سبزی خشکمن الان مجبورم

منم سبزی فریزری دارم

میخوام درست کنم بلدنیستم یه باردرست کردم سبزیش راکم تفت دادم درحدی که باپیازتفت بخوره خوب نشد

با سبزی تازه بلدم در حد تیم ملی ولی با سبزی خشک تا حالا درست نکردم 

سبزی قلیه شامل گشنیز و شنبلیله 

نسبت هم تقریبا ۴ به یک و سیر و پیاز رنده شده 

من همیشه سبزی هام رو خودم آماده میکنم و بسته بندی شده میزارم فریزر ، سیر و پیاز رو چشمی میریزم در حدی که تو سبزی خودش رو نشون بده 

سبزی رو سرخ کنید بعدزردچوبه و فلفل بزنید رب اضافه کنید رب رو حسابی تفت برید بوی خامی گرفته بشه حالا گوجه رو رنده ریز بزنید و به مواد اضافه کنید آب گوجه کشیده شد تمر هندی رو آب کنید حسابی له کنید از صافی رد کنید همین آب رو به مواد اضافه کنید و بزارید با شعله ملایم بجوشه و جابیفته  

حالا ماهی ها رو شسته خشک کرده و در مخلوط آرد و نمک و زردچوبه و فلفل بغلتانید و در روغن سرخ کنید ده دقیقه آخر خورشت ماهی ها رو به خورشت اضافه کنید اینجوری دیگه هیچ وقت ماهی وا نمیره و با هر نوع ماهی میتونید قلیه درست کنید 

من برا ۴ نفر ۳۰۰ گرم سبزی خرد شده همراه سیر و پیاز ، دو قلشق رب و دو تا دونه گوجه متوسط و نصف بسته تمر هندی میریزم 

سبزی در دسترسم نیست فقط از سوپری تونستم سبزی خشک بگیرم نمیدونم باید همینجوری خشک بریزم تو تابه یانه. ...

گشنیز و شنبلیله