2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلت ب خدا باشه نترس .. منم یه زایمان طبیعی داشتم و دومی هم تو راهه

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

انشالله به سلامتی زایمان کنی بعد بیایی خاطره تو اینجا واسه ما بنویسی.شربت زعفران با خودت درست کن ببر بخور 

پیاده وری و ورزش برا تقویت لگن هم بکن من شروع کردم ورزشهارو پنج ماهم کلاس هم میرم

تقویت جسمی,پیاده روی و فعالیت بدنی متعادل,یکی دو روز اخر یکسری دمنوش گیاهی با فقط با مشورت ماما مثل گل گاوزبان و..امادگی روحی وکسی از اشنایان باشه ک کمرت ماساژ بده,ماما همراه خوب و همکاری با ماماو...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
تقویت جسمی,پیاده روی و فعالیت بدنی متعادل,یکی دو روز اخر یکسری دمنوش گیاهی با فقط با مشورت ماما مثل ...

دكترم گفت ماما همراه نميخواد ، مال بيمارستان خوبن ، مگر اينكه مامانمو ببرم