2777
2789
مراقب باش از ۷ نره بالاچون دکتر من گفت عمل نمیکنم بالای ۷براچی ضعیف میشه؟

ای وای🤕 اخه دست من نیست همش میره بالا

ارثیمونه ولی فقط منم تو خانواده که انقد زیاده شماره چشمم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه امشب اقدام به بارداری میکنن😂😂😂

😂😐

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یکی گفته بود اگه قراره سربازی برای دخترا اجباری بشه 

پس حجاب هم برای آقایون باید اجباری باشه😂😐

دوستان ی سریا از روی شیطنت این کارزار رو درست کردن جدی نگیرین

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بخدا چن وقت پیش عینک نزده بود با کله رفتم تو شیشه دارو خونه 😂شکر یاسی مگه کارت چیه

وای😂 من عینک یا لنز نداشته باشم گوشامم نمیشنوه😂

کارمندم فعلا به عنوان نماینده یه اداره دیگه تو گمرکم امکان اینکه هر لحظه بگن برگرد هست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

حق داری منم داره بدم میاد دیگه واقعا انگار یک ابری جلو چشم آدم میگیره...

اوهوم☹️

یه سوال مثلا به خاطر شغلتونه که ضعیف میشه؟

کارم با کامپیوتره رشتمم کامپیوتر بود

ولی از بچگی عینکیم و اولین بار با شماره یک شروع شد

کارم با کامپیوتره رشتمم کامپیوتر بودولی از بچگی عینکیم و اولین بار با شماره یک شروع شد

خیلی مراقب باش پس

مانیتور خوب بخر نمیدونم اسمش چیه تویه گوگل دیدم نوشته بود به چشم آسیب کم میرسونه چون چشم حساسه عزیزم❤️

خیلی مراقب باش پسمانیتور خوب بخر نمیدونم اسمش چیه تویه گوگل دیدم نوشته بود به چشم آسیب کم میرسونه چو ...

مانیتور واسه سرکارمه عینک بلوکنترل دارم 

ولی تو خونه با نور کم لپ تاپ کار میکنم

ممنون عزیزم❤️

وای😂 من عینک یا لنز نداشته باشم گوشامم نمیشنوه😂کارمندم فعلا به عنوان نماینده یه اداره دیگه تو گمرک ...

اخه گوش چرا 😂😂😂

انشالله موفق باشی 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اوهوم☹️

😕☹🤦‍♀️

اخه گوش چرا 😂😂😂انشالله موفق باشی

نمیدونم نمیشنوم ارتباطم با دنیا قطع میشه😂

همچنین عزیزم❤️🫂

نمیدونم نمیشنوم ارتباطم با دنیا قطع میشه😂همچنین عزیزم❤️🫂

از دست تو 😂😂

یاسی صبحی حالم خوب نبود اصلا چن روزه با سر درد از خواب بیدار میشم 

فشارم گرفتم رو ۷ بود 😕