2777
2789
عنوان

اگر مغازه ای لباشو عوض نکنه تخلفه

154 بازدید | 18 پست

یه شال ازم خریدن بعد از ۲۰ روز اورده نه فیششو داره نه هیچی

منم توی دفتر فروشن نگاه کردم میگم ۲۰ روز پیش، یکی ۱۳ دی یکی ۱۵ دی همون قیمت فروختم نمیدونم حالا به یکی دیگه فروختم یا همینه، بعد میگه نخ کشه عوض کن

عوض نکردم

اول که نوشتم تعویض نداریم

بعدشم هرکی ازم بپرسه میتونم عوض کنم یا نه بهش میگم تا فردا میتونی اشکال نداره فیشتم نگه دار

حالا اصلا نمیدونم کی خریده این شالو و الان میخواد عوض کنه

بعد من شالی که میفروشم بهشون و میزارم توی پلاستیک خریدشون، همونیه که میپوشن و پرو میکنن و میبینن از جای دیکه بهشون نمیدم

بهش گفتم شما شاید پوشیده باشی نخ کشش کرده باشی الان اوردی گفت یعنی چی؟ دخترش همراهش بود ۱۸_۱۹ ساله بود، به دختره گفت من پوشیدم؟ تو که دیدی؟ دختره گفت من نمیدونم من که نبودم😐😐

بادم گذاشتش تو مغازه و گفت اصلا نمیخوام و رفت، منم بهش گفتم یه هفته نگهش میدارم بعد یه هفته میبخشمش بره و اون رفت

صبح ميشه اين شب، صبر داشته باش

نهایت ی روز میشه مرجوع کرد

اونم با اتیکت و رسید پرداخت هزینه

بعد ۲۰ روز یعنی رفتی باهاش دوراتو زدی حالا اومدی مدل جدیدترشو ببری

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاهای دیگه واقعا عوض میکنن بعد این همه مدت بدون هیچ فیشی؟ اونم همون جنسی که خودش دیده رو؟

چون هیچ جا برای من همچین کاری‌ نکرده

من خودم تا فرداش میگم اشکال نداره بیار ولی این دیگه نوبر بود

میتونه شکایت کنه؟نگهش دارم یا ببخشمش؟

نه 

ولی دیر اورده

نهایتا پس فردا

اخه۲۰روزز

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

نهایت ی روز میشه مرجوع کرداونم با اتیکت و رسید پرداخت هزینهبعد ۲۰ روز یعنی رفتی باهاش دوراتو زدی حال ...

دقیقا منم همینو گفتم

از دخترشم پرسید گفت من پوشیدم

دخترش گفت من نمیدونم

گذاشتش و رفت

نمیدونم حالا چیکارش کنم

مردم چه رویی دارن😆😆

به دخترش میگفتی آبجی شما خودت خندت نمیگیره به کارت مادرت😄

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
جاهای دیگه واقعا عوض میکنن بعد این همه مدت بدون هیچ فیشی؟ اونم همون جنسی که خودش دیده رو؟چون هیچ جا ...

شکایت؟؟؟؟؟

نهههه بابا

پولشو پس دادی؟

اگه ندادی

شالشو بزار یه گوشه انگارنداریش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

جاهای دیگه واقعا عوض میکنن بعد این همه مدت بدون هیچ فیشی؟ اونم همون جنسی که خودش دیده رو؟چون هیچ جا ...

نه اصلن قبول نکن شکات کنه تو میتونی به خاطر اتهام و اینا برنده شی اصلن اشتباه نکردی ...

[کاربری برای ۳نفر است]و او از رگ گردن نزدیک تر است🌹❤️.