خانمای گل میخواستم بپرسم کسی ازشما تاحالا شوهرش واریکوسل داشته گرید 2بعد عمل کرده باشه و از عملش چهار پنج سال کذشته باشه بعدش حامله شده باشه یا زودتر شوهر من این عملو انجام داده البته من اونموقع زنش نبودم و دوساله ازدواج کردیم و ماه پیش واسه بچه اقدام کردیم هرچند شوهرم کارش دور بود و تو تایم تخمک گذاری نبود دقیق ولی امیدوار بودم بنظرتون باردار میشم بااین وجود خودم رفتم دکترو هیچ مشکلی نداشتم و بهم اسید فولیک داد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسرداییم و خانمش ۱۱سال بچه دار نمیشدن همشم همه میگفتن مشکل از خانمشه تا اینکه واریکوسل عمل کرد سال ب ...
وای چه خوب خداروشکر عزیزم من شوهرم چند سال پیش عمل کرده و خودش میگه بعدش ازمایش اسپرم که داده اسپرمش اوکی بوده اما من همچنان یکم ترس و استری تو دلمه امیدوارم این ماه بشه 🥺