2777
2789
عنوان

این ماه نشد😭🥺

116 بازدید | 6 پست

خانمای گل میخواستم بپرسم کسی ازشما تاحالا شوهرش واریکوسل داشته  گرید 2بعد عمل کرده باشه و از عملش چهار پنج سال کذشته باشه بعدش حامله شده باشه یا زودتر  شوهر من این عملو انجام داده البته من اونموقع زنش نبودم و دوساله ازدواج کردیم و  ماه پیش واسه بچه اقدام کردیم هرچند شوهرم کارش دور بود و تو تایم تخمک گذاری نبود دقیق ولی امیدوار بودم بنظرتون باردار میشم بااین وجود خودم رفتم دکترو هیچ مشکلی نداشتم و بهم اسید فولیک داد

پسرداییم و خانمش ۱۱سال بچه دار نمیشدن همشم همه میگفتن مشکل از خانمشه تا اینکه واریکوسل عمل کرد سال بعد خانمش باردار شد الان دخترشون دو سالشه

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

در شرایطی که هر دو سالم باشن و هیچ مشکلی هم نباشه ممکنه تا یک سالم طول بکشه 

ریلکس باش و استرس نداشته باش خیلی زود باردار میشی 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرداییم و خانمش ۱۱سال بچه دار نمیشدن همشم همه میگفتن مشکل از خانمشه تا اینکه واریکوسل عمل کرد سال ب ...

وای چه خوب خداروشکر عزیزم من شوهرم چند سال پیش عمل کرده و خودش میگه بعدش ازمایش اسپرم که داده اسپرمش اوکی بوده اما من همچنان یکم ترس و استری تو دلمه امیدوارم این ماه بشه 🥺

وای چه خوب خداروشکر عزیزم من شوهرم چند سال پیش عمل کرده و خودش میگه بعدش ازمایش اسپرم که داده اسپرمش ...

استرس باعث میشه هورمونات به هم بریزه بهتره آروم باشی تا همه چیز به خوبی انجام بشه

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️