2777
2789

بعید می‌دونم مطلبی مهم‌تر از این برای والدین وجود داشته باشه!

میخوای فرزندت رو از مزاحمت‌های جنسی در امان نگهداری، پس این چند نکته رو رعایت کن!

۱. قدرت نه گفتن رو به فرزندان آموزش بدید تا از گفتنش خجالت نکشند.

۲. به حریم خصوصی بچه‌ها احترام بگذارید. یعنی حتی موقع بوسیدن هم ازش اجازه بگیرید، تا متوجه بشه حریم شخصیه و می‌تونه بگه نه.

۳. تمرکزتون فقط روی دخترتون نباشه و پسر رو رها کنید. اتفاقا برای پسر بچه‌ها مزاحمت بیشتر ایجاد میشه.

۴. کسانی که مزاحم بچه‌ها میشن، اولین کاری که می‌کنند اونا رو می‌ترسونند. به بچه‌ها اطمینان بدید در هر شرایطی دوست‌شون دارید و کنارشون هستید و حمایت‌شون می‌کنید.

۵. مسابقه نذارید بین بچه‌ها که تا یکی رو دیدن بپرن بغلش و هی مجبورشون کنید اونو ببوسند.

۶. اینقدر صمیمیت ایجاد کنید، آن‌چنان فضای آرومی به وجود بیارید تا بچه راحت بتونه حرف دلش رو بهتون بگه. دختری در بچگی فقط توسط یک نفر شانزده بار مورد مزاحمت قرار گرفت و از ترس اینکه به مادر عصبی و پرخاشگرش بگه و دعواش کنه، عین شانزده بار رو سکوت کرد. الان بیست و نه سال داره و هنوز تبعات اون دوران رو داره پس میده.

۷. مواظب راننده سرویس فرزندتون باشید، حتی‌المقدور مرد نباشه یا مثلاً به فرزندتون بگید اگه آخرین نفر هست به هیچ وجه جلو نشینه یا با راننده اصلا شوخی نکنه.

۸. در انتخاب پرستار خونه خیلی حساس باشید؛ نحوه ارتباطش با فرزندتون هم باید مشخص باشه، یه جوری حالیش کنید خونه دوربین داره.

۹. بچه‌ رو راحت به خونه در و همسایه نفرستید، لازم نیست بدبین باشید اما یقین دارید همسایه یه وقت مهمونی براش نمیاد که عادت به مزاحمت داشته باشه!؟

۱۰. به فرزندتون یاد بدید نه زشته و نه مشکلی براش پیش میاد که اگه تو یه موقعیت اینجوری گیر افتاد ‌و فردی قصد آزار و اذیتش داشت، داد بکشه بلند و بدون وقفه...

این موارد رو به فرزندان آموزش بدید، اطلاع از این نکات از نون شب برای بچه‌ها واجب‌تره!

اگه یه موقع دلت خواست برای هیچ بچه‌ای این مشکل پیش نیاد و نقشی در بیداری والدین داشته باشی، من یک ساعت وقت گذاشتم برا نوشتن این مطلب، شما هم یک دقیقه وقت بذار و‌ برای چند والد بفرست، خدا را چه دیدی شاید نفعش یه جا به خودت برگشت!

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون ..خدا خیرت بده....خیلللییییییی مفید بود

دقیقا همین حرفایی که گفتین رو من خیلی وقته اجرا میکنم....برای بچهام. راننده ی آقا نمیگیرم که هیچ.   خودم هم با آژانس بانوان میگیرم...با بچهام دوستم....بچهام همه چیزم بهم میگن

ممنون که این مطالب مهم رو متذکر شدید....انشاالله خانه ی خدا رو زیارت کنی🌹🌹🌹🌷🌷👏👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌

من یبار تو تاپیکی گفتم بچتونو حتی با محارم هم تنها نزارید. بیماری پدوفیلی خاموش ترین و بازیگرترین افرادو داره‌. خیلیا اط جانب عمو و دایی و پدر بزرگ حتی مورد ازار قرار گرفتن‌ 

یه عده پریدن بهم که تو خودت بیمارجنسی هستی!!!!! ما همه ی اطرافیانمون خوب و مقدسن. 

چقدر خوبه که به اینطور چیزا توجه داریدواقعا خیلی خوبه که این مسائل آموزش داده بشنمادر نمونه‌ای هستید ...

مرسی عزیزم نظر لطفته❤️ اخه جامعه خیلی بد شده دیگ من همش نگران هم دخترمم هم همه بچه ها 

ساکنان قلبت را به دقت انتخاب کن زیرا هیچ کس به غیر تو بهای سکونت شان را نخواهد پرداخت..
من یبار تو تاپیکی گفتم بچتونو حتی با محارم هم تنها نزارید. بیماری پدوفیلی خاموش ترین و بازیگرترین اف ...

خب باید اموزش داده بشه 

ادم باید از همه بترسه الان. بچه ها خیلی گناه دارن که قربانی بی فکریای بعضی از این والدین تعصبی میشن

ممنون ..خدا خیرت بده....خیلللییییییی مفید بوددقیقا همین حرفایی که گفتین رو من خیلی وقته اجرا میکنم.. ...

ممنونم از دعای قشنگتون❤️

خب باید اموزش داده بشه ادم باید از همه بترسه الان. بچه ها خیلی گناه دارن که قربانی بی فکریای بعضی از ...

همین الان یه بچه ها تاپیک گذاشته برادرش تو بچگی بهش تعرض کرده. 

وقتی میگیم مواظب باشید میخان ادمو قورت بدن. 

یا اون مادری که تاپیک گذاشت پسر ۱۶ سالم داشت دختر ۱۳ سالمو.. و میگفت شوهرم بفهمه خون بپا میشه. و میگفت چه کنم!

یا اون اسی که برادرش بهش تعرض کرد و فکر کنم خودشو کشت چون  مدام میگفت و دیگه تاپیک نزاشت

همین الان یه بچه ها تاپیک گذاشته برادرش تو بچگی بهش تعرض کرده. وقتی میگیم مواظب باشید میخان ادمو قور ...

وایی من این چیزارو میشنوم انقد میترسم حالم بد میشه...

قورت بدن مهم نیست من هرجا میرم میگم تا جاییکه بتونم همیشه این گفتمانارو دارم.

توی مدرسم باید این جیزا باید اموزش داده بشه ک متاسفانه اموزش پرورش رسانه ها خیلی توی این مورد کم کارن.