2777
2789

سلام حقیقتا چند سالیه نمیدونم دقیقا چرا تا یکی به موفقیت یا جایگاهی میرسه خود به خود نمیتونم بهش حسودی نکنم اما اینجوری نیست به هرکی سر راه اومد حسودی کنم مثلا من حدود یکسال والیبال بازی می‌کنم و یه بنده خدا دیگه هم دقیقا با من شروع و اونم یکسال بازی میکنه اما مشکل اینه اسم ایشون برای مسابقات استان رد شده ولی من نه خود به خودی اعصابم خورد میشه با اینکه بازیش رو دیدم و میدونم وضعش از من خراب تره اما نمیدونم چرا حتی وقتی فهمیدم اسم دوستام در اومده حسودیم گل کرد با اینکه بهشون تبریک گفتم اما نمیتونستم حسودی نکنم حتی وقتی یکی از بچه ها نمیتونست بره یه شهر دیگه خود به خود خوشحال شدن نمیدونم چیکار کنم واقعا با اینکه اونا دوستام یا اینا ولی نمیتونم حسودی نکنم همیشه هم حسودی کردنم از دوستام شروع میشه مخصوصا وقتی به موفقیت میرسن 

آیا راه حلی دارید؟؟؟؟ 

چون کسیو در حدم نمیبینم خدارو شکر همه زیرمن☺️

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم تا حدی که یک تاپیک زدم حرف بزنیم کسی جواب نداد نمیدونم چکار کنم قبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم واقعا خونه دوستام بهترین جاهای تهران بود چه ازدواج‌هایی تو بگو یک درصد حسودی

واقعا نمیدونستم چه حسیه ولی الان تمام حسودیهایی که تو ۴۰ سال نکردم اومده سراغم نمیدونم دلیلش بی عدالتی هایی که دیدم زحمتهای بسیار بسیار بسیار زیادی که بی نتیجه موند

دعا برام گرفتن نمیدونم از شدت حسادت میخام خودمو بکشم ولی اگه یکی هم براش خدای نکرده اتفاقیبیوفته اعصابم خورده

یعنی نه خوشی نه ناخ شی کسیو نمیتونم ببینم

یا شاید آدمها بدجنس و دورو شدن ازشون انرژی بدی میگیرم

مثلا دوستام واقعا با مدارک چرت ترفیع گرفتن بعد من هیچی خودشونو اونقدر عوض کردن از نظر ظاهر واقعا یواشکی نگاشون میکنم همش با خودشون می‌خندن رو ابرها هستن اونوقت من