2777
2789

بعضیا میگن خاک سرده ولی من قبول ندارم ؟

شما دیدین کسانی رو که بعد از مرگ کسی افسردگی بگیرن و حالت غیر عادی تا مدت طولانی داشته باشن یا همه سریع با مرگ دیگران کنار میان ؟ 

به نظرتون کدومش عادی تره ؟

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بهرحال آدمیزاد به همه چی عادت می‌کنه

ولی غم پدر و مادر فرق داره فراموش نمیشه مخصوصا مادر

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا یه اختلال داریم به اسم سوگ طولانی شده 

اینجور افراد مراحل سوگ رو مثل افراد عادی طی نمیکنن و نیازه از تراپیست کمک بگیرن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بهرحال آدمیزاد به همه چی عادت می‌کنهولی غم پدر و مادر فرق داره فراموش نمیشه مخصوصا مادر

آره عادت کردن یه حرفه عین مرده متحرک زندگی کردن یه جور دیگه برای همین برام سواله هستن کسانی که زندگیشون از روال عادی خارج شده باشه و دیگه به حالت قبلی برنگشته باشه یا نه 

اصلا یه اختلال داریم به اسم سوگ طولانی شده اینجور افراد مراحل سوگ رو مثل افراد عادی طی نمیکنن و نیاز ...

آها پس اختلاله یعنی عادیش اینه که سریع طرف برگرده به حالت عادی و روال قبل 

اکثریت کنار اومدن فقط اون مادرایی که داغ جوون دیدن رو هر دفعه که دیدم شکسته تر از قبل شدن فقط مادرا

آره درسته مادرا بیشتر زجر میکشن 

آها پس اختلاله یعنی عادیش اینه که سریع طرف برگرده به حالت عادی و روال قبل

بستگی داره به اینکه اون کسی که فوت کرده چه نسبتی باهامون داره مرگ نزدیکان طبیعیه پروسه سوگش طولانی تر بشه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بستگی داره به اینکه اون کسی که فوت کرده چه نسبتی باهامون داره مرگ نزدیکان طبیعیه پروسه سوگش طولانی ت ...

ممنون عزیزم 💖 

بستگی به ذات ادما داره ادم های وابسته و پر محبت خیلی براشون سخت هست تا ادمایی که محبت انچنانی ندارن ...

آره اینم هست👌

دروغ حرفه الان ۲۳ماهه بابای نازنینم روازدست دادم دریغ از یه لحظه که به یادش نباشم تا مرز خودکشي رفتم آخرسر زورم به موهام رسید دوتا بچه دارم همشون موندن تونست یه آدم که دیگه خودشم نمیشناسه واقعا گاهی ازخودم میترسم 

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭