2777
2789

نمیدونم مشکل از منه یا اطرافیانم باعث دلتنگی من میشن.

منو مامانم و مادرشوهرم و عروسامون تو یه محله زندگی میکنیم.

مامانم عروس دوسته و مادرشوهرم برعکس دختر دوسته .

هم خواهرشوهرم هم عروسامون بچه دارن .

باهم رفت و آمد میکنن و بخاطر بچه هاشون.هیچکس خونه ی ما نمیاد که بچش تنها نمونه.

وقتی عروسامونو میان خونه مامانم به جای اینکه ساد بشم بیشتر دلتنگ میشم.برمیگردم خونه خودمون.

شوهرمم شبا تا ۱۱ تالاره خواننده ی ارکسره .

خونه هم خیلی تکراری و دلگیر شده برام.

روزا هم هیچ دوستی ندارم باهاش برم بیرون.

مادرشوهرمم با دخترو نوش مشغوله اصلا انگار من وجود ندارم.

وقتی هم میرم خونشون زیاد محلم نمیذاره فقط با نوه ی ۴ سالش حرف میزنه😔

میترسم افسرده شم .انگار خداهم منو نمیبینه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت چجوری دلش میاد اخه به تو محل نذاره

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منم اکثرا تنهام تو خونه

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

منم خيلي احساس تنهايي ميكنم 

مامانم تو جووني فوت كرد خواهر هم ندارم فك و فاميلامونم به درد بخور نيستن 

چند تا دوست دارم كه بچه كوچيك دارن سرشون گرم بچه هاشونه 

سر خودم با درس و باشگاه گرم كردم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

والا نفهنیدم چیشد مادرت دختر دوستته دوستت مادر دخترته مغزم پوکید

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

من م منم منم منم

من احساسميكنم دچار شكست عشقي شدم

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
وای تلوزیونم خیلی تکراریه

ببین من متنفرم از فیلم اینا ولی دیگه چون انقده تنها شدم به اون رو اوردم...اونم هزار بار شبکه هارو از اول تا اخرشو میرم...هیچ فیلمیم به دلم نمیشینه نیگا کنم