2777
2789

نمیتونم بگم کیه 

سلام🙋‍♀من فاطمه ام🎀دختر پائیز 🍁🍂دختر ترک زبان🧡علاقه مند به آشپزی👩‍🍳 تو تاپیک های من میتونید عکس غذاهایی🍳🍲 که پختم رو ببینید 👀من بعد از ۳ سال عضویت امضا گذاشتم و این امضا دلی بود 🧡 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسرم(اکسم) که بعد یک سال رابطه فهمیدم متاهله

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

والا بی وجدان ترین ادمی که دیدم همین امروز توی تاپیک یه نفر درباره اش خوندم.که اومده زن یک مرد بی غیرت بچه دار شده و برای بچه های مرده غذا نمی پزه.زن و شوهر میرن غذا از بیرون می خرن یواشکی می خورن و بچه ی دبستانی هفت هشت ساله گرسنه به مدرسه می ره.وقتی میاد از مدرسه باز غذا نیست بخوره و شام هم همین طور.اینقدر پدر بی وجدان زن بابا بی وجدان.و بی وجدانتر هم کاربرایی که میگن وظیفه ی زنه نیست که برای بچه های مرده غذا بپزه.فقط اومده شریک مال و اموال باباشون بشه.

زن عموی خیر ندیدم

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

والا بی وجدان ترین ادمی که دیدم همین امروز توی تاپیک یه نفر درباره اش خوندم.که اومده زن یک مرد بی غی ...

چه دنیای تلخی

من سنم بالای چهل هست عمرم رفت دیگه

منم زیاد دیدم