2777
2789

اگه یه دختر مجرد که از قضا میدونین دختر خوبی نیست و تور میکنه مردارو(نگین تهمت نزن چون دخترخاله اش که همسایمونه و صاحبخونه بهم گفته)بیاد خونتون با وضع ناجور بشینه جلو چشم شوهرتون جوری که اندامش مشخص باشه وهی حرف بزنه با اینکه تو باهاش حرفی نداری بزنی و اون بیرون نمیره شما چیکار میکنید..نمیتونستم بیرونش کنم چون عروسی بود و ما حیاط مشترکیم با خاله اش من میخواستم یه چیزی بذارم تو خونه و برگردم تو مجلس اولش خاله اش راهش نمیداد میگفت شوهرش خوابه این تا دید من اومدم داخل خونه از پشت سرمن اومد تا شوهرم دیدش فوری بلند شد اخرش پیام دادم یکی از دوستام که تو مجلس عروسی بود بیاد شاید خجالت بکشه خودشو جم و جور کنه اما اصلا از رو‌نمیرفت تازه خودشم میگفت من شرم نمیکنم راحتم با همه 

دخترم همه ی زندگیمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پرروعه چیکارش کردی؟

هیچ کاری نکردم چون ترسیدم دعوا بشه شوهرم بیچاره از اول تا اخرش سرش زیر انداخت ولی من و دوستم هی سرخ وسفید میشدیم با کاراش...انگار حالت عادی نداشت و چیزی هم مصرف کرده بود وگرنه مگه میشه این حد از پررو بودن

دخترم همه ی زندگیمه 
هیچ کاری نکردم چون ترسیدم دعوا بشه شوهرم بیچاره از اول تا اخرش سرش زیر انداخت ولی من و دوستم هی سرخ ...

اره دیگه چرا نمیشه وقتی ی نفر حیا و نجابت خودشو بزاره کنار همه جور رفتاری میکنه 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
اره دیگه چرا نمیشه وقتی ی نفر حیا و نجابت خودشو بزاره کنار همه جور رفتاری میکنه

برام تازگی داشت تاحالا با همچین شخصیتی برخورد نداشتم نمیدونستم چیکار باید بکنم 

دخترم همه ی زندگیمه 
کجاش مبهم بود؟؟تا توضیح بدم

ننمی‌خواد توضیح بدی مهم اینه که دلت نمی‌خواست کسی بیاد تو خونت و اون پررو پرو اومد اگر اینقدر بی دست و پا باشی شوهرت که سهله کل زندگیتو می‌برن جمع کن پرروها رو از دور و برت

برام تازگی داشت تاحالا با همچین شخصیتی برخورد نداشتم نمیدونستم چیکار باید بکنم

منم برخورد نداشتم خداروشکر ولی کاش به خالش میگفتی از این وضع واقعا ناراحت شدی دختره ی پررو

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓