lasvegas مدیر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 عنوان روز مهندس رو اول به خودم و سپس بقیه مهندسین و دانشمندان و علمای سایت تبریک میگم | مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 31 پست سلام. اغلب افراد اینجا رو احتمالا خانومای محترم تشکیل دادن.مهندسان دستشون بالا یه آمار بگیریم ببینیم ناپلئونی چند کیلو اوردر بزنیم؟دستا بالا، آهاااا، بالاترر، عقبیا رو انگشتپاهاشون واستن.حرکات موزون ممنون، فقط دست بره بالا آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن 1403/12/05 | 13:24 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کــــاربری_شـشـم عضویت: 1403/04/25 تعداد پست: 3498 پیرو تاپیکی که زدین و قفل کردین.... به شما چه اخه؟؟؟؟؟؟ هرکی هرجور که دوست داره رفتار میکنه شمارو نکنه میزارن تو قبر اون که نگرانی خاله زنک قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.
goodenergy عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4273 احیانن منظورتون از مهندس که فقط فارغ التحصیل رشته مهندسی نیست؟
ساجدجون عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 770 🤚روز همه مهندسان مبارک .قشری که جز خودشون ،کسی روزشون را بهشون تبریک نمیگه.منم مهندس عمرانم
lasvegas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 پیرو تاپیکی که زدین و قفل کردین.... به شما چه اخه؟؟؟؟؟؟ هرکی هرجور که دوست داره رفتار میکنه شمارو نک ... من که با چوب بالاسرش وا نستادم. خودش دعوت کرد بیا تاپیکم منم نظرمو گفتم. اینجا ام الان یه بستر واسه تبادل نظر هست.الان که شما واسم پست گذاشتی و نظر دادی درست بگم بتو چه و ....؟خب اینجا یه سایت پر مخاطبیه که همه داریم نظر و اندیشه هامون رو به اشتراک میزاریم. انصافا طرفیت هم داشته باشیم دیگه. ضمنا حرفای من اخلاقی بود. آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن
goodenergy عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4273 🤚روز همه مهندسان مبارک .قشری که جز خودشون ،کسی روزشون را بهشون تبریک نمیگه.منم مهندس عمرانم ببخشبد کجا کار میکنید
lasvegas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 احیانن منظورتون از مهندس که فقط فارغ التحصیل رشته مهندسی نیست؟ در تقویم چنین مناسبتی ظاهرا آورده شده منم یادآوری کردم. ایام مبارک باشه برای همه خدمتگزاران و کسانیکه زحمت میکشن و دنبال روزی حلال هستن آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن
ساجدجون عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 770 ببخشبد کجا کار میکنید بصورت پروژه ای کار میکنم.ناظر پروژه و بعضی سالها مجری پروژه
goodenergy عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4273 بصورت پروژه ای کار میکنم.ناظر پروژه و بعضی سالها مجری پروژه چه عالی موفق باشید
goodenergy عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 4273 در تقویم چنین مناسبتی ظاهرا آورده شده منم یادآوری کردم. ایام مبارک باشه برای همه خدمتگزاران و کسانیک ... شما کجا کار میکنید؟
جینا63 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 13194 🤚روز همه مهندسان مبارک .قشری که جز خودشون ،کسی روزشون را بهشون تبریک نمیگه.منم مهندس عمرانم حق تا ابد
lasvegas مدیر استارتر عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 2276 شما کجا کار میکنید؟ یکی از ادارات تهران نزدیک ونک آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute, attractive, sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن
diyana75 عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 29271 یکی از ادارات تهران نزدیک ونک عنوانت خیلی باحال بود خندم گرفتدمت گرم 😅