2777
2789

چیکارکردین خوب شده من دارم از ذل درد میمیرم

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص پروبیوتیک 

کاهو و چیزای خام مدتی دوری کن یا کمش کن

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS) یک اختلال مزمن گوارشی است که با علائمی مثل نفخ، دل‌درد، یبوست یا اسهال همراه است. درمان قطعی ندارد، اما می‌توان با تغییر سبک زندگی، رژیم غذایی و دارو، علائم را کنترل کرد.

۱. تغییر رژیم غذایی

✅ غذاهای مفید:

غذاهای کم‌فیبر در صورت اسهال (برنج، موز، نان سفید)

غذاهای پر فیبر در صورت یبوست (سبزیجات، غلات کامل، تخم شربتی)

پروتئین‌های سبک مثل مرغ، ماهی، تخم‌مرغ

لبنیات بدون لاکتوز (اگر لاکتوز باعث تحریک روده‌ات می‌شود)

❌ غذاهای مضر:

فست‌فود و غذاهای چرب

قهوه، الکل و نوشیدنی‌های گازدار

حبوبات و سبزیجات نفاخ مثل کلم، گل‌کلم، عدس

غذاهای شیرین و پرقند

۲. کنترل استرس

استرس یکی از عوامل اصلی تشدید IBS است. راهکارها:

مدیتیشن و یوگا

ورزش روزانه (مثل پیاده‌روی)

خواب کافی

۳. مصرف دارو (با نظر پزشک)

داروهای ضد اسپاسم مثل دی‌سیکلومین برای درد شکم

پروبایوتیک‌ها برای بهبود عملکرد روده

ملین‌ها برای یبوست (مثل پسیلیوم)

داروهای ضداسهال مثل لوپرامید

داروهای ضداضطراب (در صورت وجود استرس شدید)

۴. چای‌ها و درمان‌های طبیعی

چای نعناع: کاهش اسپاسم روده

زنجبیل: کمک به هضم غذا

بابونه: کاهش التهاب و آرامش‌بخش

۵. یادداشت غذایی

یک دفتر داشته باش و غذاهایی که می‌خوری رو یادداشت کن تا بفهمی کدوم غذاها علائمت رو بدتر می‌کنن.

✅ نکته مهم: درمان IBS برای هر فرد متفاوته و باید با آزمون و خطا بفهمی چه چیزهایی برات مفیدتره. اگر علائم شدید بود، حتماً با پزشک متخصص گوارش مشورت کن.

دارو داره بخور خوب شی.دکتر بهم دی سیکلومین داده مسکن موثر هست

من موروین امروز  داد ولی دل درد امونمو  بریده 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
منم دل درد امونم و بریده بود دکتر داخلی رفتم قرص داد خوب شدم

منم دل درد دارم. چند ساعت خوبم نمیشه

اینکه خیلی قوی هست .برای همین خواهرم میگه حرص و جوش نخور دائمی نشه .

چی قوی قرصه