2777
2789

گذاشتم تو تابه واسه اولین بار انقدر نازکک شده🤣

فک کردم خراب شع ناراحت میشم الان قیافشو دیدم انقد پریشون بود طفلک 🤣

حیف اون مواد که ریختم تو این کیک🤣

آقا چرااا نمیتونم رو اجاق گاز کیک بپزم آخههه

طبق چیزی که میگی فکر کنم با لیسک کف تابه را فقط چرب کردی مواد مالیدی 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قابلمه بپز ماهیتابه خیلی سریع میپزه پف نمیکنه ولی قابلمه از توسترم بهتر میشه

من تو قابلمه درست میکنم خیلی پف نمیکنه 

همزن برقی ندارم البته بادست میزنم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من یبار کیک درست کردم کیک زبرا

شبیه گور خر مناطق محروم و فلک زده شد

با اعتماد ب نفس فراوان ی تکه هم برا دوس پسرم بردم  ایشون خوردن و گفتن از این ببعد دلت کیک خواست ب من  بگو 

از اون روز ۱۲سال گذشته  و هرگز کیک درست نکردم😂😂😂😂😂😂

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 

دوتا تخم مرغ نصف شکر و وانیل هم بزن 8 قاشق شیر و نصف روغن بریز و یک پ ارد و بکینگ پودر رو الک کن اضافه کن

کف تابه دوقاشق شکر بپاش بزار با حرارت  ملایم اب بشه کره بزن و هم بزن سیب ورقه کن بچین کف تابه دارچین بپاش و مواد رو بزری روی سیبها

واقعا خوشمزه میشه نیم ساعته میپزه

من یبار کیک درست کردم کیک زبراشبیه گور خر مناطق محروم و فلک زده شد با اعتماد ب نفس فراوان ی تکه هم ب ...

الهی بگردم 

اصن نابود شدم 

چقدر استرس داشتم 

لواشک از این کیک ضخیم تره

نه ولی یه پیمانه بود فقط😕

کل مواد ؟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»