2777
2789
عنوان

روزتون مبارککک🫶🏻

92 بازدید | 12 پست

امروز روز مهندسه مبارک باشه مهندسای سایت😻

دانشجوهاهم حسابن روز شماها هم مبارک مهندسین اینده به امید فردای بهتر 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

😁❤️ تولد دخترمم هس

تولد دخترت مبارک 😍💟

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😁❤️ تولد دخترمم هس

به به مبارک باشه😻چند سالش میشه 

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

پسر من کلاس دوم هست از صبح میگه کادوی روز مهندس میخوام قراره مهندس برق بشم 😅😅😅 بعد زنگ زده باباش برام لامپ و فیوز و جعبه و سیم بخر کادوی روز مهندس😄😄😄

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

پسر من کلاس دوم هست از صبح میگه کادوی روز مهندس میخوام قراره مهندس برق بشم 😅😅😅 بعد زنگ زده باباش ...

وای خداااا بچه🥺

پسر دایی منم از بچگی اینطور بود الانم مهندسه کامپیوتر شد همش دنبال برد و سیم بود

قربونت❤️ سه سالش

وای نی نی باشه دخترم باشه سه سالشم باشه پکیج قند

زنده باشه

وای نی نی باشه دخترم باشه سه سالشم باشه پکیج قندزنده باشه

سلامت باشی 🌹

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

وای خداااا بچه🥺پسر دایی منم از بچگی اینطور بود الانم مهندسه کامپیوتر شد همش دنبال برد و سیم بود

کل نقاشی و بازی هاش فقط در محدوده برق هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کل نقاشی و بازی هاش فقط در محدوده برق هست

ایشالله در اینده یکی از دانشجوهای شریف شه چقد بامزس 

ایشالله در اینده یکی از دانشجوهای شریف شه چقد بامزس

ممنونم از دعای قشنگت الهی آمین جانم❤️🥰❤️