2777
2789

پسرم جراحی لوزه انجام داده امروز

بعد به هوش اومدن همش گریه میکرد اصلا نمیتونست واضح حرف بزنه

حیلی حالش بد بوده.....

الان اومده بخش و گفتن دو ساعت بخوابه

تورو خدا این حالت طبیعیه؟؟؟

بعدش میتونه درست حرف بزنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من عمل لوزه با بیهوشی انجام دادم امکان حرف زدن نیست تا دو هفته اصرار هم نکنید حرف بزنه بعد گریه کردن میتونه از تأثیرات بیهوشی باشه که برای من اینطور نبود من حتی تو خود اتاق عمل بهوش اومدم 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اره عزیزم نترسمن خودم عمل کردم دقیقا با گریه بهوش اومده بودم.همسرم میگفت به پهنای صورت اشک میریختیوق ...

یعنی طبیعیه؟؟؟؟

خیلی میترسم 

آخه خودش رفت تو اتاق عمل خیلی هم پرستار میگفت خوش اخلاق بوده و حرف زده باهاشون 

بعدش اصلا انگار متوجه نمیشد چیزی رو

فقط گریه میکرد 

نه آخه اصلا انگار منگ بود نمیتونست حرف بزنه خیلی ترسیدم

تاثیرات بیهوشی هست منم با اینکه تو اتاق عمل بهوش اومدم اما منگ بودم تا اومدم تو اتاقم به خانواده گفتن باهاش حرف بزنید دیگه بزور چشمام باز کردم.

نبایدم حرف بزنه داد بکشه گلو زخمه اصرار هم نکنید حرف بزن خودش کم کم به حرف میاد. 

بیدار شد بستنی بهش بدید غذای ادویه دار نخوره سوپ هم میکسش باید بکنی،دستمال هم کنارتون باشه چون قورت دادن اب دهن سخته تو دهن نگه داری میشه ظرفیت پر میشه میریزه با دستمال پاک بشه

نگران نباش همه اینا طبیعیه

همسر من در هفته ۳ تا لوزه عمل میکنه با مادر بچه ها که حرف میزنه همه اینارو میگن

فقط حتما هرچی پزشکش میگه انجام بده که خونریزی نکنه بعدش

بعد عمل بچه چون گلوش درد میکنه سختشه چیزی بخوره ولی حتما باید  بخوره مخصوصا بستنی 

تا میتونید با کسی رفت و امد نداشته باشید که بچه سرما نخوره سرفه هم خیلی براش خطرناکه

حواست باشه رفتید خونه کوچکترین خونریزی دیدید فورا ببریدش بیمارستان

فقط نقاحتش سخته وگرنه اصلا جای نگرانی نیست.

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
آخه یه ذره به هوش میاد میزنه زیر گریه

به نظرم باکادر صحبت کن شاید ترسیده چون تایم که من عمل کردم یکی بود به محض بهوش اومدن گریه میکرد و جیغ میکشید پدرش گفت یه بار عمل شده اما دکتر لوزه جا گذاشته الان ترسیده کادر هم گفتن ببرینش خونه اروم میشه