2777
2789
عنوان

حقوق حسابدار سی و پنج میلیون چطوره

664 بازدید | 30 پست

فکر کنید پیشنهاد کار حسابداری دارید ولی تو کارخونه ای که فقط شما رشته تحصیلی تون با کار اون کارخونه میخوره و خودتون ۵ سال سابقه تو رشته خودتون دارید.

و حسابداری رو هم بلد هستید و سابقه کار دارید ولی نه به اندازه ی رشته خودتون.

حالا هدفم اینه حسابداری مالیاتی یاد بگیرم و صاحب کارخونه چون رشته تحصیلیم مطابق با فعالیت کارخونه است خیلی استقبال کرده که برم تو قسمت حسابداری‌.

الان ۳۵ تومن خوبه به نظرتون پیشنهاد بدم یا کمه؟

اگه تو همون کارخونه تو رشته خودم فعالیت کنم ۴۰ تا ۴۵ تومن پیشنهاد میدم ولی دیگه نمیخوام فیلد شیمی باشم.

میخوام حسابداری کار کنم.

اینم بگم حدود ۸ تومن هزینه رفت و آمد دارم که باید کم بشه ۲۷ تومن میمونه.

خواهش میکنم علی الخصوص دوستان مدیر مالی و با سابقه در حسابداری حتما نظر بدن

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

من بخاطر دیسک کمر و آرتروز شدید زانو مدتیه خونه نشین هستم

از طرفی حملات عصبی دارم

ایکاش اینها رو قید میکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قید ۴۰ـ۴۵ رو میزنی بخاطره ۳۵ تومن با هزینه رفت و آمد . خود دانی ولی نمی ارزه الان ده میلیونم ده میلی ...

۴۰ تا ۴۵ برای زمانی هستش که تو رشته خودم کار کنم و روزی ۹ ساعت سرپا باشم و اونم باز همینه باید ۸ میلیون پول رفت و آمد بدم

ولی ۳۵ میلیون برای حسابداریه که کارش نشستنی هست و روزی ۹ ساعت کار

چرا تو فیلد خودت کار نمیکنی؟

بخاطر دیسک کمر و آتروز زانو، فیلد خودم ۹ ساعت سر پا باید باشم

۴۰ تا ۴۵ برای زمانی هستش که تو رشته خودم کار کنم و روزی ۹ ساعت سرپا باشم و اونم باز همینه باید ۸ میل ...

متوجهم جفتش ۱۰ تومن هزینه رفت و امد کسر میشه ولی از ۴۵ کسر شه میمونه ۳۵  بهرحال اگه کار نشستنیه آره واقعا ارزششو داره  ..

متوجهم جفتش ۱۰ تومن هزینه رفت و امد کسر میشه ولی از ۴۵ کسر شه میمونه ۳۵ بهرحال اگه کار نشستنیه آره ...

پس به نظر شما بیشتر نگم؟

پس به نظر شما بیشتر نگم؟

من نمیدونم کدوم شهر هستی و اونجا حقوق در چه حدودیه ... خیلی راحت ببین حسابدارتون الان چند میگیره ۱۰ تومن بالاتر بگو چون بعد عید یه مقدار رو حقوق میاد 

من نمیدونم کدوم شهر هستی و اونجا حقوق در چه حدودیه ... خیلی راحت ببین حسابدارتون الان چند میگیره ۱۰ ...

کرج

۴۰ تا ۴۵ برای زمانی هستش که تو رشته خودم کار کنم و روزی ۹ ساعت سرپا باشم و اونم باز همینه باید ۸ میل ...

چرا فکر میکنید کار حسابداری نشستنی و راحته من به دلیل نشستن زیاد و فشار کاری بالا دیسک کمر شدید گرفتم و الا ن خونه نشین هستم

فقط خدا