2821
2789
عنوان

خوابی که صبح دیدم

204 بازدید | 25 پست

شهریور تو 6 ماهگی زایمان زودرس داشتم که متاسفانه بچه نموند . دقیقا سه روز دیگه تاریخ زایمانی بود که دکتر داده بود... اصلا تو فکرش نبودم  ولی صبح خواب دیدم حامله ام تو ماه 9 و روزای زایمانمه خیلی خوشحال بودم شوهرمم همینطور هی تو خواب با خودم میگفتم بلاخره دارم زایمان میکنم بلاخره من و همسری هم رنگ خوشحالی رو میبینیم  تو این فکرا بودم که یهو بیدار شدم  و کلی گریه کردم نمیدونم  این خواب نشونه چی بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اولا که تسلیت میگم عزیزم خوب درکت میکنم دوما خوابت عالی بوده ان شاالله منتظر خبرای خوش باش

ممنون عزیزم انشاا ... تو این چند وقته خیلی اذیت شدم خیلی ... دردی که موقع زایمان کشیدم  دردای بعدش ؛ حرفای شوهرم که موقع عصتبنست میزد ؛ همه اینا معدلات زندگیمو بر هم زد افسرده افسرده شدم ... انشاا همینی که میگی بشه 

سلام عزیزم نمیخوام ناراحت شید ولی منم تو شرایط شما هستم من تو چهلو دو هفتگی دخترمو از دست داد م امضامو بخونید متوجه میشید مهرماه .دکتر به شما گفته بعد از سه پریودی میشه اقدام کنید به بارداری ؟؟؟؟

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
سلام عزیزم نمیخوام ناراحت شید ولی منم تو شرایط شما هستم من تو چهلو دو هفتگی دخترمو از دست داد م امضا ...

اره دکتر به من گفت میتونی ...

چرا این اتفاق افتاد شما که وقت زایمانت بود ؟

سلام عزیزم نمیخوام ناراحت شید ولی منم تو شرایط شما هستم من تو چهلو دو هفتگی دخترمو از دست داد م امضا ...

اخه عزیزم چرا تا اون موقع صبر کردید

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند