2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو بخون😂😂😂فقط یه دهه شصتیه که میتونه خاطره سازی کنه با این عکس! بیخود نبود وحشت داشتیم از حموم، ...

فقط اخری. 

چه راحت خوابیدیم سرعمر🤣🤣🤣🤣

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

من فقط اون قسمت که سرم رو می شست رو دوست نداشتم، چشمام رو باید می بستم، از اون طرف کف می رفت تو گوش هام صداها رو واضح نمی شنیدم، یه جوری انگار ارتباطم با دنیای بیرون قطع می شد برام خوشایند نبود.

من بابا مامانم که نه وبی عمه هام ی بار بردنمممم کشتننننننن منو تو حموممممممم😭😭😭😭

من یه بار خونه عموم رفتم حموم .زن عموم یه خانم خیلی خوشگل و باکلاس بود اومد آروم سرمو شست برام خیلی اروم لیفم زد .اون موقع به جنایتهای مامانم پی بردم 😂

وای یادم میومد مادرم چقدر موهامو واسم می‌شست، اون موقع همش گریه زاری میکردم ولی الان ممنونشم چون بل ...

خدا خفت کنه😢

بزرگترین ارزوم اینه موهام بلند بشن موخوره نمیزاره ریزش نمیزاره این ارزو به گور میبرم😪

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

اصلا لامصب ها انگار نمیدونستن این سره انسان هست نه کله عروسک 😂

من تا به این مرحله نرسیده بودم قشنگ می ایستادم مامانم من رو بشوره ولی به این مرحله که می رسید فرار می کردم، همیشه هم مامانم من رو بین پاهاش زندانی می کرد سرم رو می شست😂