fateme_a مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 970 عنوان اعصاب نذاشتن برام | مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 27 پست امروز رفتم متخصص مغز و اعصاب .دوساله عروس شدم دیگه خونواده شوهرم اعصاب نذاشتن برام. میخوام قرصامو نشونشون بدم بگم ببینید اینا همش باعث و بانیش شمایید.من فقط بیست و یك سالمه😔😔😔 خدا جواب همه بدی هاشونو بده منكه نتونستم. 1396/10/18 | 20:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران۱۹۸۶ عضویت: 1396/10/12 تعداد پست: 1004 بعد تا چیزی بشه بهت میگن روانی، قرصی دقیقا به منم همین ننگ رو زدن
fateme_a مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 970 دقیقا به منم همین ننگ رو زدن خودش كه یه عالمه قرص میخوره منم مث خودش كرد بالاخره ازشون متنفرم.
'نانی' عضویت: 1395/07/14 تعداد پست: 2056 بخدا دیوونم كردن دیگه. همش دخالت فوضولی ب جام تصمیم میگیرن خیلی ضعیفی دختر حق دارن دخالت کنن..اینقدر باید جدیت داشته باشی و سیاست که عمرا اجازه دخالت به خودشون ندن..البته همسرت هم این وسط شرطه هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنهی کوه تحمل دارند!
pari76 عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 عزیزم سعی کن باخودت کناربیای زندگی روسخت نگیرمنم مث توم الان بیست سالمه .هفده سالم بودازدواج کردم اینقدنشستم واسه ی مسائل بی اهمیت وپیش پاافتاده گریه کردم وغصه خوردم تاالان اصلاتسلط اعصاب ندارم من رفتم دکتراعصاب ولی قرص نخوردم گفتم بایدازنوشروع کنم دیگه اصلاحرص وجوش نخورم چون الان جوانم میتونم کناربیام ده بیست سال بعداگرعمری باقی باشه چیکارکنم تا کی بایدباقرص اعصاب خودموکنترل کنم الان کنارگذاشتم هفته ی اول سخت بودسردرداینامیگرفتم الان کم کم اگه خدابخواددارم خوبترمیشم پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی
fateme_a مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 970 خیلی ضعیفی دختر حق دارن دخالت کنن..اینقدر باید جدیت داشته باشی و سیاست که عمرا اجازه دخالت به خودشون ... شوهرمم سنش زیاد نیس. بچه میدونن هر دومونو.حتی كارای عروسیمم خودشون كردن .از خونوادمم نظر نگرفتن.خیلی عادت دارن تو كارهمه فوضولی میكنن
fateme_a مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 970 عزیزم سعی کن باخودت کناربیای زندگی روسخت نگیرمنم مث توم الان بیست سالمه .هفده سالم بودازدواج کردم ای ... یادته قرصات چی.بودن؟به من سه مدل قرص داده.الان ك میگید ترسیدم بخورم. كلی پولم دادم😔😔
pari76 عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 یادته قرصات چی.بودن؟به من سه مدل قرص داده.الان ك میگید ترسیدم بخورم. كلی پولم دادم😔😔 نه نخورواسه خودت میگی بهشون وابسته میشی هنوزخیلی جوانی پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی
pari76 عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 قرصام پروپرانولول .کلردیازپوکساید.نورتریپتیلین پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی
2018mamaniii عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 337 منم جاریام خیلی پشت سرم صفحه گذاشتن بخصوص یکیشون کلاً دشمن خونیمه!منم امروز تمام حرفتشو با زن دایی شوهرم درمیون گذاشتم اونم گفت دلش خونه ازش.
2018mamaniii عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 337 الانم اتفاق بدی واسه یکی از خانوادش افتاده. نه اینکه خوشحال بشم فقط گفتم چوب خدا صدا نداره.بعدش نشستم از خدا معذرت خواهی کردم که با زن دایی شوهرم حرفاشو درمیون گذاشتم.هیچوقت حرفاش یادم نمیره هیچکدومشونو نمیبخشم
pari76 عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 1193 ولی من اصلانخوردم چرامثلااینجوری دل میسوزنن برامون بگیم مریضیم وقرص میخوریم فرداکه چیزی بشه میگن روانی پسرمون حیف شد.....سعی شادباشی بخندی حرص شون بده شوهرتوسمت خودت بکش پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی