2777
2789
عنوان

اعصاب نذاشتن برام

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دیوونم كردن دیگه. همش دخالت فوضولی ب جام تصمیم میگیرن

خیلی ضعیفی دختر حق دارن دخالت کنن..اینقدر باید جدیت داشته باشی و سیاست که عمرا اجازه دخالت به خودشون ندن..البته همسرت هم این وسط شرطه

هرکه در عشق سر از قله برآرد هنر است همه تا دامنه‌ی کوه تحمل دارند!

عزیزم سعی کن باخودت کناربیای زندگی روسخت نگیرمنم مث توم الان بیست سالمه .هفده سالم بودازدواج کردم اینقدنشستم واسه ی مسائل بی اهمیت وپیش پاافتاده گریه کردم وغصه خوردم تاالان اصلاتسلط اعصاب ندارم من رفتم دکتراعصاب ولی قرص نخوردم گفتم بایدازنوشروع کنم دیگه اصلاحرص وجوش نخورم چون الان جوانم میتونم کناربیام ده بیست سال بعداگرعمری باقی باشه چیکارکنم تا کی بایدباقرص اعصاب خودموکنترل کنم الان کنارگذاشتم هفته ی اول سخت بودسردرداینامیگرفتم الان کم کم اگه خدابخواددارم خوبترمیشم 

پسرم فرشته ی کوچولوم به زندگیم خوش اومدی 
خیلی ضعیفی دختر حق دارن دخالت کنن..اینقدر باید جدیت داشته باشی و سیاست که عمرا اجازه دخالت به خودشون ...

شوهرمم سنش زیاد نیس. بچه میدونن هر دومونو.حتی كارای عروسیمم خودشون كردن .از خونوادمم نظر نگرفتن.خیلی عادت دارن تو كارهمه فوضولی میكنن

عزیزم سعی کن باخودت کناربیای زندگی روسخت نگیرمنم مث توم الان بیست سالمه .هفده سالم بودازدواج کردم ای ...

یادته قرصات چی.بودن؟به من سه مدل قرص داده.الان ك میگید ترسیدم بخورم. كلی پولم دادم😔😔

یادته قرصات چی.بودن؟به من سه مدل قرص داده.الان ك میگید ترسیدم بخورم. كلی پولم دادم😔😔

نه نخورواسه خودت میگی بهشون وابسته میشی هنوزخیلی جوانی 

الانم اتفاق بدی واسه یکی از  خانوادش افتاده. نه اینکه خوشحال بشم فقط گفتم چوب خدا صدا نداره.

بعدش نشستم از خدا معذرت خواهی کردم که با زن دایی شوهرم حرفاشو درمیون گذاشتم.

هیچوقت حرفاش یادم نمیره هیچکدومشونو نمیبخشم

ولی من اصلانخوردم چرامثلااینجوری دل میسوزنن برامون بگیم مریضیم وقرص میخوریم فرداکه چیزی بشه میگن روانی پسرمون حیف شد.....سعی شادباشی بخندی حرص شون بده شوهرتوسمت خودت بکش