2777
2789
عنوان

خواستگارم خیلی ب ظاهر حساسه میگه

401 بازدید | 27 پست

سلام دوستان منو دوست پسرم چهار ساله باهمیم و الان می‌خواییم رسمی کنیم رابطه رو من هم ظاهرم خوبه هم اندامم نمیگم خیلی زیبام ولی خب صورتم نقصی ندارع

اما تو این مدت متوجه شدم خیلییییی برظاهر حساسه 

یکم رو صورتم مو باشه میگ شیپ کن 

وضع مالیش خوبه میگ اصلا پولش مهم نیس بعد ازدواج ابروهاتو میکرو کن لباتو ژل بزن ب خودت همیشه برس 

یکم چاق شدم میگ رژیم بگیر بهش میگم پلنگ میخوای خب منو چرا انتخاب کردی نچرالم 

میگ من می‌خوام تو خوشگل تر باشی 

به نظرتون زندگی با این مردا سخته؟

بستگی ب خودت داره

اگه خودت اینجوری باشی ن بهشته

اگه خیلی حساس نباشی بله سخته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم همینقدر حساسم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

نه من عاشق این مدل مردام که به فکرتن نه یکی مثل بابام که هر چقدر میگن فلان کار رو بکنم میگه نه همینطوری قشنگی لازم نیست

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خوده واقعیت چشه مگه؟؟؟ حالا اومد و یبار مریض بودی نتونستی خوب بخودت برسی یا شیو کنی یا حال نداشتی اصلا اونوقت این آقا چکار میکنه؟؟؟ بنظر من خیلی سخته که مردت خوده واقعیتو با همه خوبی و بدی هات نخواد 

ببین اگه خودت مشکلی با عمل های زیبایی نداری،اوکیه....ولی اگه دوست نداری،به نظرم همین اول کاری تموم کنید چون ممکنه تو یه جایی دیگه خسته بشی....مخصوصا بعد بچه دار شدن که کلا بدن زن به هم میریزه....ولی اینکه دوست داره زیبا باشی و اهمیت میده خوبه...

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

عزیزم ازدواج تصمیم بسیار بسیار بسیار مهمی تو زندگیه 

آیندت به این تصمیم بستگی داره 

من جای تو باشم حتماااا با یه مشاور کاربلد شده مشاور خوبی در شهر دیگه بصورت آنلاین مشوررت می گیرم 

زندگی انقدر مشکل پیش رو داری بچه میاری کلا به هم میریزی و هزار و یک مشکل دیگه 

من نمی دونم اصلا د حد یک فرضیس فردا نیاد بگه تو بهم ریخته اندامت و اینا من رفتم دوست دختر گرفتم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
نه من عاشق این مدل مردام که به فکرتن نه یکی مثل بابام که هر چقدر میگن فلان کار رو بکنم میگه نه همینط ...

کار بابات خوبه که آدم رو همینطوری با خوبی و بدی دوست داره و خودتو بخاطر خودت میخواد