2777
2789

من یک دانش آموز کنکوری ام 

که از سال دهم خیلی جدی برای کنکورم دارم میخونم.

درست امسال که دوازدهمم اومدیم یه شهر دیگه و خونه فعلیمون هم اتاقی نداره تا بتونم درس بخونم..

کتابخونه هم ساعتش انقدر کوتاهه برای منی که ۱۰-۱۲ ساعت مبخونم کارساز نیست و تو این روزای سرد هم همیشه بسته هست.

مجبورم هرروزصبح منی که از ۶ صبح میخوندم، منتظر بمونم تا ساعت ۱۰ صبح تا بتونم برم خونه یکی از اشنایان درس بخونم.

به شدت رودربایستی دارم و نمیتونم بیشتر از ۷-۸ شب اونجا بمونم صبح زود هم خوابن .. :)) 

همه میگن تو خیلی حساس و سوسولی که نمیتونی توی شلوغی درس بخونی و هیچکس درکم نمیکنه.

الان هم همینطور که داشتم سعی میکردم تو همین شلوغی خونه تا ساعت ۱۰ درس بخونم و درانتها نتونستم.تصمیم گرفتم اینجا خودم رو خالی کنم:))

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هندزفری بزار گوشت رو به دیوار بشین دور ترین نقطا از سر و صدا فقط تمرکزت رو بزار رو درست من این شرایط ...

گوشیم به هنزفری وصل نمیشه ، بردم مرده گفت باید دوروز اینجا بمونه ، من با کلاسای انلاینم نمیتونم دوروز گوشیمو بدم 

تو مرا آزردی.. که خودم کوچ کنم از شهرت! تو خیالت راحت.. میروم از قلبت! می‌شوم دور ترین خاطره در شبهایت.. تو به من می‌خندی.. و به خود میگویی .. باز می‌آید و می‌سوزد ازین عشق،ولی.. برنمیگردم ،نه! میروم انجا که دلی بهر دلی تب دارد.. عشق، زیباست و حرمت دارد ...! :)   ازین کاربری دو نفر استفاده میکنن عزیزای دل :)
هندزفری بزار گوشت رو به دیوار بشین دور ترین نقطا از سر و صدا فقط تمرکزت رو بزار رو درست من این شرایط ...

انقدر بلند حرف میزنن از بیرون خونه کسی بشنوه انگار دعواست تو خونمون، صداشون با صدای تلویزیونم قاتی میشه ..

ببین همیشه یه درسهایی هستن که راحت ترن یا تمرکز کمتری میخوان. یا مثلا یادداشت‌هایی که قراره دوره کنی ...

راستش من اعصابم خیلی ضعیفه سرترالین میخورم برای همین

و صبح وقتی میبینم خونواده خودم هیچ توجهی به وضعیت من ندارن و نمیتونن یکساعت بخاطر من کمی آرومتر حرف بزنن یا حداقل تلویزیون رو روشن نکنن یا با صدای بلند ریلز اینستا نگاه نکنن اونقدر عصبی و دلشکسته میشم که این فکرا نمیذاره هیچ چیزی رو بتونم بخونم، میدونم این افکار و احساس باعث پسرفت خودم میشه درنهایت ولی جلوشون رو نمیتونم بگیرم و همین الان چشمام خیسه:)))

گوشیم به هنزفری وصل نمیشه ، بردم مرده گفت باید دوروز اینجا بمونه ، من با کلاسای انلاینم نمیتونم دورو ...

نه من هندزفری خالی میزدم که صدای کمتری برسه به گوشم 

وگرنه من اصلا با موزیک نمی تونم درس بخونم 

صبحا زودتر بلندشو بخون 

مثلا ۴ یا ۵ 

ساعت های مطالعاتیت رو بزار زمان هایی که خوابن یا بیرون خونه هستن

نه من هندزفری خالی میزدم که صدای کمتری برسه به گوشم وگرنه من اصلا با موزیک نمی تونم درس بخونم صبحا ز ...

عزیزم من ۴-۵ صبح تو تاریکی چطور درس بخونم ، یه هال کوچیکه که همه اونجا خوابن نمیتونم برق رو روشن کنم :) 

تایم خوابم و بیداریم باید با همونا باشه مثلا من قبلا تا ۲ شب بیدار بودم میخوندم ولی وقتی اینا ۱۱ خوابن و برقو خاموش میکنن چیکار میتونم بکنم