2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی تونم دقیق بخونم عدد سمت راست تو عکس اگه سه هست که گذشته تاریخش اگه پنج هست نگذشته

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

قرص های خونمون معلوم نیست برای دوسال پیش هست یا سه سال پیش میخوریم

نخورید🤦🏻‍♀️😂خوب نیست اصلا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

۵

خب اگه مطمئن هستی پنجه که نگذشته چون من بیشتر شبیه سه می بینم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خب اگه مطمئن هستی پنجه که نگذشته چون من بیشتر شبیه سه می بینم

آهان حالا عکس دومی رو دیدم خب پنجه نگذشته دیگه البته این تقریبا یه ماه دیگه فرصت داره

۵ هست

آره دیدم عکس دومیش رو ندیده بودم