2821
2789

عزیزم بقیه داروها خوشمزه نیستن همه یه طعمی دارن 

یه لحظس خوردنش دهنشو باز کن بزار بخوره یهویی بهش بده قطره قطره نده 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم بقیه داروها خوشمزه نیستن همه یه طعمی دارن یه لحظس خوردنش دهنشو باز کن بزار بخوره یهویی بهش بده ...

من همرو با آبمیوه میدم ولی این دارو تلخیش انقد زیاده 

عزیزم بقیه داروها خوشمزه نیستن همه یه طعمی دارن یه لحظس خوردنش دهنشو باز کن بزار بخوره یهویی بهش بده ...

دارو هست دیگه قرار نیس خوشمزه باشه

یه لیوان آب دستت باشه زود بده بهش 

من با سرنگ به زور میریزم دهنش 

البته پسر من دوسالشه

چرا با آبمیوه خو اون داروئه بعدا بد عادت میشه اذیتت میکنه برای خوردن دارو 

من به بچه هام خالی میدم 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
من شنیدم خوب نیس اینکار

همین دارو رو میدیدن ؟پسر من درجا حالش بهم میخوره نمیتونم خالی بدم اشکال نداره من همیشه میدم همیشه هم داروهاش تاثیر خودشونو داشتن گناه دارن بچه ها من خودم یذره مزه کردم از تلخی زیاد حالم بد شد 

قرص دیسکلومینم هست اونم خوبه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پسرم با اینکه ۶ سالشه وقتی قرص تو دهنش نگه میداره نمیتونه قورت بده

پسرت بزرگه عزیزم 

فک کردم کوچیکه بزار خودش بخوره پیمانه رو بده دستش بگو ببینم میتونی تا ۳بشمارم همشو یهویی بخوری؟بهت جایزه میدم 

با آبمیوه خطرناکه نده 

فامیل دورمون قرص خورد بعدش یه دونه انار خورد سکته مغزی کرد وخونریزی دور از جونتون 

رفت کالبد شکافی گفتن مسمویت دارویی بود نباید قبل وبعد دارو ابمیوه شیر وهرچیزی بخوریم فقط آب 

چرا با آبمیوه خو اون داروئه بعدا بد عادت میشه اذیتت میکنه برای خوردن دارو من به بچه هام خالی میدم

من تا حالا هیچ دارو بدون آبمیوه ندادم همیشه هم اثر کرده نمیدونم چطور خالی میدیدن واقعا بچه هاتون تحمل میکنن بالا نمیارن اون تلخی  دارو مخصوصا آنتی بیوتیک 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز