2777
2789
احساس نمیکنین بد موقعی رفتین؟بدم سرزده رفتین نباید توقع تمیزی داشته باشین.و نکته دیگه اینکه هرکسی مد ...

اولا که رفتم بچشو نگه دارم میخواست بره وقت دکتر داشت بعدم ساعت ۱۰ صبح من همه کارامو کردم نهارم روگازه

به هزار و ی دلیل میتونه کارهاش و نکرده باشه

نه به من نه به شما و نه به هیچ کس دیگه ای ربطی نداره

منم خیلی وقتا ممکن شرایط انجام کارهام و نداشته باشم خونه ای که بچه کوچیک توش باشه قرار نیست همیشه تمیز باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی وقتاچیزی نیس این همیشه همینجوریه تا حدی که برادر شوهرم میاد خونه ما به شوهرم میگه کاش زنم یکم ب ...

برادر شوهرت چه بیشعوره که پشت زنش میاد خونه شما حرف میزنه که بقیه هم سواستفاده کنن 

جای حرف مفت که میاد خونه شما می‌زنه می‌رفت ظرفا رو میشست یا خونه مرتب میکرد که یه کار مثبتی کرده باشه حداقل 

زنش هم با بچه کوچیک کمتر اذیت بشه و استراخت کنه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اولا که رفتم بچشو نگه دارم میخواست بره وقت دکتر داشت بعدم ساعت ۱۰ صبح من همه کارامو کردم نهارم روگاز ...

عزیزم هر حسی داری نیازی نیست تو سایت بگی . شاید خیلیا این حسو نسبت به دیگران داشته باشن ولی گارد گرفتن بقیه بخاطر اینه که تو صاف و رک و راست از حست به جاریت گفتی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
😁😅کلا نی نی سایت اینجوریه قبول دارم ساعت ۱۰ صبح نباید میرفت

خودت یه لحظه تصور کن 

ده صبح ازخواب نازپاشی

رختخواب وسط خونه صورت ورم کرده  بچه کوچک وتاجمع وجورکنی

جاری بیاد 

وای بلا به دور

اولا که رفتم بچشو نگه دارم میخواست بره وقت دکتر داشت بعدم ساعت ۱۰ صبح من همه کارامو کردم نهارم روگاز ...

افرین به شما ولی شاید اون بنده خدا دیشب مسائلی براش پیش اومد نتونسته بود به کاراش برسه دلیل نمیشه خرده بگیری ازش اگر واقعا دلسوز بودی اون چند ساعتی که خونش بودی کمکش میکردی تا یه باری از دوشش برداری.

شما جای ایشون نیستی حواستون باشه که چه طور درموردش حرف میزنین تا خدای نکرده ممکنه یه وقت به خودتون بیاید و ببینین شدین مثل اون.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

اون مادره فرق داره..شب درست نخوابیده صبحش می خوابه...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
خودت یه لحظه تصور کن ده صبح ازخواب نازپاشیرختخواب وسط خونه صورت ورم کرده بچه کوچک وتاجمع وجورکنیجار ...

قبول دارم 

فقط،مدل نی نی سایت را گفتم همه چی بزعکسه

الحمدلله رب العالمین ...
مرد خسته کوفته از سرکار بیاد ظرف بشوره پس اون زن تو خونه بوقه

زنه هم بچه داری کرده بیکار نبوده..یکی دو سال اول بچه داری خیلی سخته ادم به کاری نمی رسه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز