الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اولا که رفتم بچشو نگه دارم میخواست بره وقت دکتر داشت بعدم ساعت ۱۰ صبح من همه کارامو کردم نهارم روگاز ...
عزیزم هر حسی داری نیازی نیست تو سایت بگی . شاید خیلیا این حسو نسبت به دیگران داشته باشن ولی گارد گرفتن بقیه بخاطر اینه که تو صاف و رک و راست از حست به جاریت گفتی
زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اولا که رفتم بچشو نگه دارم میخواست بره وقت دکتر داشت بعدم ساعت ۱۰ صبح من همه کارامو کردم نهارم روگاز ...
افرین به شما ولی شاید اون بنده خدا دیشب مسائلی براش پیش اومد نتونسته بود به کاراش برسه دلیل نمیشه خرده بگیری ازش اگر واقعا دلسوز بودی اون چند ساعتی که خونش بودی کمکش میکردی تا یه باری از دوشش برداری.
شما جای ایشون نیستی حواستون باشه که چه طور درموردش حرف میزنین تا خدای نکرده ممکنه یه وقت به خودتون بیاید و ببینین شدین مثل اون.