2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد بالاخره

| مشاهده متن کامل بحث + 6849 بازدید | 105 پست
سلاممممممممممممم هوراااااااااااااااااااااااااا آزمایشم مثبتتتتتتتتتتت بود

بتام 500 بود خدایا شکرتتتتتتتتتتتتتت

خدایا دل فندق رو با داشتن یه فرزند سالم و صالح شاد کن

ممنون سهیلا جون.من مامان اردیبهشتی میشم انشالله

ممنونم آرام جون.انشالله شما هم به زودی زود صاحب فرزند سالم و صالح میشی عزیزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله به خوشی نی نی رو دنیا بیاری راستی چه ماهی میشه زایمانت گمونم اردیبهشت ؟آره
با نی نی من 6 7 ماهی فرق داره
خدا جون فاطمه چقدر خوشحاله این آهنگ وبلاگت هم داره میخونه تولدت مبارک تولدت مبارک
خدایا به امید تو ، نه به امید خلق روزگار
دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت دستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

خدیا شکرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

شکررررررررررررررررررررررررتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت

فاطمه جوووووووووووووووووووووووووووووووووووونم بازهم تبریکککککککککککککککککککککککککککککککککک
سلاااااام ، رفقای آگاه من تا دیر نشده برای امام زمان کاری کنید....یک سلام ....یک صلوات....  
مرسییییییییییییییییییی دوستای عزیزممممممممممممم

سی سی به خدا اون لحظه ای که جوابو گرفتم اولین نفر تو اومدی تو یادم
فاطمه جووووووووووووووووووووووووووونم مبارک باااااااااااااااااااااااااشه

وااااااااااااای خدا چقدر خوشحال شدم اول صبحی تایپیک تو دیدم سریع بازش کردمممممممم

دیدم مال قبلی..............ولی بازمممممممممممممممم مامان شدی بوووووووووووووووووس

مبااااااااااااااااااااااااااارک باشه انشالله این نی نی تا اخرش کنارت میمونه و صحیح و سالم به دنیا میاااااااااااااااااد

میگم فاطکه اون لیستی بچه هایی که صفحه اول نوشتی رو بخون.......تقریبا همه بچه ها مامان شدن خداروشکر
CafeMom Tickers
آره آنا اتفاقا خوندمش ممنون گلم بووووووووووووووووووووووووووووس

اسم اونایی هم که مامان نشدن رو نوشتم رو کاغذ واسشون دعا کنم
فاطی جونم کلا تله پاتی روداری گوشیمو از تو شارژ در آوردمو گفتم یه سر بیام سایت و دیدم بلهههههههههههه عمه فاطی خودم مامان شده اشک تو چشام جمع شده عشقمممممممممممک خیلی برات خوشحالم نفسم امید واررم یه پسر کاکل زری بیاری خخخخخخخخخ
برا منم دعا کن بووووووس باااااای
خدای من خدایست که اگر سرش فریاد بکشم : به جای دست رد به سینه ام ، نوازشم می کند و می گوید : من که میدانم جز من کسی را نداری ...!
ممنونتمممممممممممممممم سی سی جونم فدای تووووووووووووووووووووووووووووووووووو

تو رو خدا بیشتر بیا

چشممممممممممممممممممممممم تو لیستم هستی