2777
2789

تقریبا چند وقته که یه مشگلی دارم که روحمو خیلی درگیر کرده و امشب نشستم درباره اون با همسرم دردل کردم و گریه کردم

اخر صحبتامون گفتم که از وقتی این مشگل پیش اومده گاهی به سرم میزنه که قرص برنج بگیرم و راحت شم

چیزی نگفت و رفت اب بخوره بعدش داش میرفت بخوابه برگشت گفت اگه روزی رفتی بگیری دوتا بگیر و دل منم باهاش رفت

ما چندین ساله ازدواج کردیم و دوتا بچه داریم

باورتون نیشه همین حرفش باعث شد که کلا حالم عوض  بشه و از اون حال و هوا دربیام؟

من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂

از کجا معلوم شاید گفته دوتا بگیر بخور که هیچ جوره راه برگشتی نباشه از این دید نگاه کن 😂😂😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
از کجا معلوم شاید گفته دوتا بگیر بخور که هیچ جوره راه برگشتی نباشه از این دید نگاه کن 😂😂😂

من میشناسمش 

توی این هشت سالی که باهامه نه دستش تا حالا روم‌بلند شده و نه حتی کوچک ترین توهینی بهم کرده

کاملا با حترام بوده برام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلبم اکلیلی شد

جدن یک حرف کل روحیه ادم رو تغیر میده نجاتش میده

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
عزیزم افکار منفی رو از خودت دور کن بخاطر بچه هات و همسرتان شالله روزهای سختت هم تموم میشهخداروشکر بخ ...

ممنون عزیزم بابت حرف های دلگرم کنندت🌹

عجب، اینجوری باشی بهتره🤐

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
من میشناسمش توی این هشت سالی که باهامه نه دستش تا حالا روم‌بلند شده و نه حتی کوچک ترین توهینی بهم کر ...

شوخی کردم 😊

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
عجب، اینجوری باشی بهتره🤐

شوخی کردم