2777
2789
عنوان

بی بی چک کم رنگ و آزمایش بتا

170 بازدید | 23 پست

سلام خانوما 

امروز دو روز به موعد پریودمه

کمردرد و حالت تهوع دارم چند روزه

بی بی چک گذاشتم خط دوم کمرنگبود بعد از یه رب پرنگ شد

رفتم از دادم بتا ۴۰ بود 

یعنی من باردارم؟

خیلی راجب از و بی بی چک نمیدونم اگر میدونین بهم بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟ اخه گفت ۴۸ ساعت بعد تکرارش کناینکه هنوز پریودم عقب نیافتاده تاثیری نداره ؟ممکنه کاذب باشه؟

تا48 ساعت بعد رو میگن که باتوجه به رقمش مشخص میشه صدرصدیش که باید خیلی بالا بره عددش

روزای خوب منم میاد
مبارکه عزیزم بیبی چک ۱ درصدفقط اشتباه داره

ایشالا خدا از دهنت بشنوه

اخه میگن اگه بعدا پررنگ شه کاذبه 

من سر در نمیارم

الان دوتا عکسو میفرستم ببین اولش چجوری بود بعد چجوری شد

واقعی میگی؟؟؟؟

ارهه عزیزم مال من بعد چندروز تاخیر تازه صددوده بود الان پسرم چهارماهشه نمیخوابه شوهرم انداخته رو پاش خیالت تخت فکر کنم یه پسر شیطون قسمتت شده باشه اکثرا اونایی که بتا پایین دارن بچه پسر هست ما که مطب می‌رفتیم اکثراً مثل خودم بتاشون پایین بود بچه پسر بود 

ارهه عزیزم مال من بعد چندروز تاخیر تازه صددوده بود الان پسرم چهارماهشه نمیخوابه شوهرم انداخته رو پاش ...

ای جونم خدا حفظش کنه برات 😍

ولی من دلم دختر میخواد🥺

دوز به پریودم مونده هنوز تاخیر نداشتم

اگر باردار باشم هفته دو یا سه بارداریم میشه ممکنه بخاطر اون پایین باشه؟

ای جونم خدا حفظش کنه برات 😍ولی من دلم دختر میخواد🥺دوز به پریودم مونده هنوز تاخیر نداشتماگر باردار ...

ارهه عزیزم دکتر به من اون موقع گفت هر چهل هشت ساعت بتا تکرار کن باید دو یا سه برابر بشه بالای هزاووپونصد که شد با سونو واژینال ساک دید 

ارهه عزیزم دکتر به من اون موقع گفت هر چهل هشت ساعت بتا تکرار کن باید دو یا سه برابر بشه بالای هزاووپ ...

دعا کن بچه ی من دختر بشه

اخه خودم مامان ندارم خیلی دلم دختر میخواد

شوهرمم فقط عاشق دختره