2777
2789
عنوان

بدون آرایش یا خیلی ساده برای حنا بندون

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 27 پست
آها پس بگو اشکال نداره عزیزم برو خوش باش اسی چند شد هزینه یک کم حوصلت میشه از روند لیزر و مراقبت هاش ...

جونم برات بگه که توی این سه ماه اصلا روز از خونه نزدم بیرون با روبند هم روم نمیشه. ولی شبا میرم یکم پیاده روی اینا البته بعد از یک ماه دوتا کرم هم داره یکی مال روزه و یکی شب

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊
خاهر من فقد ی مداد چشم میکشه با ریمل آنقدر خوشگل میشه بعد من مداد چشم زدم اصلا نمیومد بهم

دلم نام کاربریت و‌میخواد😐😋

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جونم برات بگه که توی این سه ماه اصلا روز از خونه نزدم بیرون با روبند هم روم نمیشه. ولی شبا میرم یکم ...

جونت سلامت باشه قشنگم خیلی مراقبت کن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

جونم برات بگه که توی این سه ماه اصلا روز از خونه نزدم بیرون با روبند هم روم نمیشه. ولی شبا میرم یکم ...

اسی یه آرایش ساده و ملیح دخترونه با تناژ صورتی انجام بده خیلییی قشنگ میشی😍🥰

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

بسلامتی عزیزم کدوم شهر چقدر ارزون از آشنایان خودم رفتن ۱۲۰شده ولی من سوال نپرسیدم ببینم چکار کردند چ ...

من تهران پیش دکتر رامنش اره منم میخواستم برم شیراز ولی دکتر رادمنش رو پیدا کردم تحقیق هم کردم رفتم پیشش 

من تهران پیش دکتر رامنش اره منم میخواستم برم شیراز ولی دکتر رادمنش رو پیدا کردم تحقیق هم کردم رفتم پ ...

آره من خودم هم شیرازم .عالی بوده هزینه انشالله که بدرخشی 

ممنون که وقت گذاشتی عزیزدلم 💗 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اسی یه آرایش ساده و ملیح دخترونه با تناژ صورتی انجام بده خیلییی قشنگ میشی😍🥰

اره تو فکر همین تناژ رنگ بودم😊

من تهران پیش دکتر رامنش اره منم میخواستم برم شیراز ولی دکتر رادمنش رو پیدا کردم تحقیق هم کردم رفتم پ ...

اسم کوچکش هم میشه لطف کنید اگر زحمتی نیست

سید محمد رامنش نصف هفته اهوازه نصف هفته تهران

فدای مهربونیت مرسی 💞🍃