2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر میگفت فرمش هر چی باشه همون میمونه(افتاده باشه لیفت میشه) و فقط سایز بزرگ میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

۶۵ تومن بهترین نوع پروتز آمریکایه هفته اول درد داشتم

پیش کی عمل کردی ؟

تهرانی ؟

میبخشید چه سایزی گذاشتی؟

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز
هزین کلی اش چقد شد؟؟فرمش طبیعیه؟خیلی دوس دارم این عمل انجام بدم

فرمش خیلی طبیعیه روزای اول طبیعی نیست اصلا مثل سنگه

بعد یه هفته طبیعی میشه تا۵روز اول نوک سینت خیلی ورم می‌کنه روز اول در حد کبودی قرص نیتروژل باید سوراخ کنی ماساژ بدی رو نوک سینه

۶۵ عمل 

۴بیمارستان

۱دارو

۳تومن آزمایش ها 

من الان هیچکی نمی‌فهمه سینم پروتزه چون تو لمس کاملا طبیعیه ولی نه مثل سینه شل و افتاده دست میزنی مثل یه سینه ورزشکاری توپره مثل سینه طبیعی توش خالی و شل نیست ولی نرم بودنش کاملا طبیعی 

من ۴۴۰سی سی موتیوا گذاشتم بیمارستان البرز

متاهل🤍💍

سایر بزرگ‌تر گذاشتی که بره بالا ؟ بعد افتادگی رفع شده لطفا بگو سایزت قبلا چقدر بود ببخشید سوالام زیا ...

اره پروتز۴۴۰سی سی 

۶۵بودم

الان ۹۰  اسفنجی میزنم کاپc یکمم تنگه بهم 

ایرانی نخی۸۵

متاهل🤍💍

فرمش خیلی طبیعیه روزای اول طبیعی نیست اصلا مثل سنگهبعد یه هفته طبیعی میشه تا۵روز اول نوک سینت خیلی و ...

کاش پول منم جور بشه بتونم عمل کنم 

مبارکتون باشه عزیزم