2777
2789
عنوان

شوهرم میگه النگوی طلاتو بفروش فرش بخریم قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 38 پست
اره آدم دلش نمیاد بشینه روش چون شستنی نصف قیمت ارزششون پایین میاد

اره ولی من استفاده میکنم 

خیلی تلاش کردم بفروشم ماشینی بگیرم شوهرم نذاشت گفت حیفن هم باارزشن هم یادگاری پدرت بزار بمونع 

برای جهازم بود ولی1ساله اومدم خونم و دارم استفاده میکنم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
چ شوهر بی فکری...ادم وقتی توانش نیست نمیخره ک بفروشه و ضرر کنه..بنظرم فرشارو نگه دار تو فروشش هم ضرر ...

اخه عزیزم نخریده ک بجای پول یکی ک ازش طلب داشت شوهرم  برداشته ازش.فرشارو هم نفروشه نمیتونه چک هاشوپاس کنه خونه خریده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی طلا بفروشه برا شوهرش بخدا عقلش کامل نیس، با کمال احترامپ. ن من کسی ام که تا حالا خیلی از این غل ...

من خودمم زخم خورده این ماجرام ازوقتی عروسی کردیم هرچی داشتم ونداشنم حتی النگوهایی ک ازخونه پدرخودم آورده بودم فروخت الانم بجز النگوم پس اندازی ندارم برای روز مبادا.خودشم قدرنمیدونه همش میگه میخرم بعدابرات ولی هی بدهی بالامیاره ونمونه.فرش ها عزیزم دو تاشش متری قرمز رنگ نقشه هریس تاجری

قیمت ۸۸تومن گذاشتع برای فروش که زود فروش بره 

ینی قیمت پایین زده

من خودمم زخم خورده این ماجرام ازوقتی عروسی کردیم هرچی داشتم ونداشنم حتی النگوهایی ک ازخونه پدرخودم آ ...

نفروش بخدا پشیمون میشی سخت، فردا بهش بگو پشیمون شدم نهایتش یه دعوا دو روزه ست، من امسال 22 گرم طلامو فروختم گرمی 3500 الان طلا شده هفت تومن، من پول نان شب ندارم، از کجا میخواد بخره برام طلاهامو😭😭😭😭

هیچوقت خودتو زیادی خرج مرد نکن به وقتش خودشم زیر پاتو خالی میکنه من تجربه کردم

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...