2777
2789

برای اخرین بار دارم تلاشمو میکنم ازتون کمک میخوام 

پنج تا تاپیک قبلم گفتم 

میشه برین اون تاپیکم کمکم کنین🥲

پارچه دورس با کیفیت میخوام 

بهم پیج معرفی میکنین؟ حتی مغازه های شهرتون

دورس میخوام با کیفیت باشه پرز نده 

نیاز دارم شدیدا الان 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

دوس دارم کمک کنم ولی متأسفانه کمکی ازم برنمیاد اطلاعاتی ندارم عزیزم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیاید تاپیک اخرم خدا خیرتون بده

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
دوس دارم کمک کنم ولی متأسفانه کمکی ازم برنمیاد اطلاعاتی ندارم عزیزم

ولی برام خیلی با ارزش بود که اومدی تاپیکم 

خیلی ممنونم

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
تو روبیکا برن پارچه برند میاد پیجشاز قم میفرستن من جند بار خریدم ازشون راضی بودم

مرسیییی

من طراح لباسم همه پارچه هامو اینترنتی میخرم صبر کن برم ایدی پیجشو پیدا کنم میفرستم برات

وای خدا خیرت بده مرسیی 🥲♥️♥️♥️

رنگبندیش بینظیره کاملترین رنگبندی رو داره

واقعا خوشحالم کردین 

مرسی خیرشو ببینی♥️🥲

خواهش میکنم🤍پارچه سرای تن پوش . اصفهانهپارچه نگار . تهرانه جفتشون پارچه هاشون عالیه حالا خودت سرچ ک ...

خیلی خیلی ممنونم ازت خیلی خوشحالم کردی واقعا 

♥️🥲

یه سوال دیگ هم میشه بپرسم؟ 

گفتین طراح لباسین 

کدوم نوع پارچه دورس خیلی خوبه و پرز نمیده؟