2777
2789
عنوان

الکی خودتون رو گول نزنید بچه دار شدن تو چهل سالگی واقعا دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 45 پست
که چی بشه با این اوضاع تو اینده بدبخت بشه؟

چه بدونم براشون مهم نیست میگن بچه فقط خواهر و برادر داشته باشه بزرگ میشن امروز یه خانمی که دو سه بار بیشتر تو مدرسه ندیدمش ۳ تا بچه داره زنگ زده بهم ۳ میلیون بهم قرض بده دلم خیلی گرفته ناراحت شدم براش میخواست برای شب عید مواد اولیه بخره کار کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سری دارو گیاهی ها رو گرفت آورد داد مامانم قاطی کرد و ... داد شوهرش خورد بعد از ۷ الی ۸ ماه باردار ...

اخه اون شوهرش ضعیف بوده 

شوهر من صفره 

دارو گیاهی طب اسلامی سنتی همشو رفتم دیگه نه پولی مونده نه جونی...

دیگه بچه آوردن تو ایران حماقته

چه یکی چه دوتا

چه 20 سالگی چه 40 سالگی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چه بدونم براشون مهم نیست میگن بچه فقط خواهر و برادر داشته باشه بزرگ میشن امروز یه خانمی که دو سه بار ...

تو که خودت میگی اگه شوهرم خیانت نمیکرد بچه دومم الان ۷سالش بود.با خودت چند چندی؟۵۰۰تا تامیک زدی نصفه تصفه رها کردی رفتی تاپیک بعدی .

رفیق بی کلک مادر

به این فکر نمیکنن که چهل سال اختلاف سنی با مادر

چه بلایی سر بچه میاره

۱۵سال بعد 

یه مادر ۵۵ساله مگه حرف نوجوون ۱۵ساله رو میفهمه؟

الان میگن مشاوره...

هرچقدر مادرای ما رفتن پیش مشاور

مادر این بچه هم میره

❤️فقط حیدر امیر المومنین (ع)است❤️

دیر نیست مناسبم نیست شما جای خواهرتون نیستید ببینید واقعا نظرش چیه

چرا تو بهت فشار میاد برا خانمهایی که میخوان 40سالگی بچه بیارن هی تاپیک میزنی ده سال دیگه ی خودتم میبینی با یه بچه ان شااله که پشیمون نباشی 

سلام ... عنایت خداوند ربطی ب سن وسال ندارهمن ۳۹ بچه اول و ۴۲ بچه دوم اوردمنظرات دوستان در تایپک ...

ببین اینجا و این مدل تاپیک ها را بی خیال بیشتر اینا که تک فرزند دارن شوهرای خوبی ندارن برا همین بیشتر یکی نمیارن از ترس آینده من خودم تو همین سایت دیدم بیشترشون هم خیانت دیدن از شوهراشون آره اینا همین یکی هم براشون زیاده

ببین منم 39 سالمه یه بچه 8 ساله دارم با اینکه دیگه نمیارم اگه کسی ازم بپرسه تشویقش هم می کنم که تو 40 سالگی بچه دوم بیاره آرزوی خودم بوده ولی نشده چرا باید از بقیه دریغش کنم؟

مهربون باش عزیزم برای اینکه به خودت ثابت کنی که 40 دیره و نیاری کوبیدن بارداری تو چهل سالگی خوب نیست 

مثلا اگه نخواسته باردار شدی و تاپیک زدی و همه بهت بگن چهل دیره چرا بچه دار شدی خوشت میاد؟

مطمئنأ اونموقع تاپیک میزنی از معایب تک فرزندی و کی گفته چهل ساله پیره و...تا به خودت ثابت کنی کارت درست بوده

هیچ صددرصدی تو دنیا نیست عزیز من 

دنیا فقط یه بازیه و ما هم بازیگر

امیدوارم برای همه خیر پیش بیاد