2777
2789

الکی توجیه های عجیب غریب نیارید ای خالم تو ۴۲ آورد بچش حوری شد نابغه شد خاص شد زور الکی نزنید زاد و ولد سن مناسب خودش رو میخواد منم که قسمتم نشد انگار و نمیخواد بشه در ضمن ناراحتم هستم فکر نکنید خوشحالم هر چند بچه هم گل خاصی به سر آدم نمیزنه

مگه کسی شما رو مجبور کرده از کاربرها که بچه دار بشید؟ 

نظرسنجی کردید خیلی ها شرایط خودشون رو گفتن 

اگر احتیاج به تایید داشتید اول تاپیک میگفتید مخالف ها نظر ندن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب به نظر منم از چهل به بعد دیکه نباید آورد بچه مادر جوان می‌خواد نه پیرزن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

عزیزم تصمیم‌ خودشونه. حالا به نظر شما دیر باشه یا زود چه فرقی داره؟ کسی میاد به حرف شما عمل کنه؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خواهرم وقتی اومد مامانم ۴۴ سالش بودولی در کل هر کی خودش هر وقت خواست بیاره۴۰ دیر نیست الزاما

دیر نیست مناسبم نیست شما جای خواهرتون نیستید ببینید واقعا نظرش چیه