2777
2789

اولین بارمه می‌خوام بکارم ۱۵ سالمه

قبلاً چسب ناخن مصنوعی که زدم حساسیت داشتم انگشتان یه تاول های ریز زد و خارش وحشتناک 

حالا اگه بخوام بکارم هم اینطور میشه؟ اگه آره ، ژِلیش چی اونم بده؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

ترجیحا کاشت ژل انجام بده

احتمال نشون دادن حساسیت تو کاشت پودر بیشتره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترجیحا کاشت ژل انجام بدهاحتمال نشون دادن حساسیت تو کاشت پودر بیشتره

ببخشید شما ناخن کار هستید؟

چه فرقی میکنن؟ اونطور ک من میدونم کاشت به هر اندازه و فرمی بخوای برات درمیارن اما ژلیش ناخن خودته و یه چیزی میرنن روش😅🤷🏻‍♀️ حالا کاشت ژل هم هر اندازه ای بخوام درمیاد؟

ببخشید اینقدر سوال میپرسم تا چ مدت بعد ریموو میخواد؟

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
ناخن خودت رو ژلیش کن بعد لاکژل بزن.....کاشت نکن......

لاکژل چیه

هیچی در این مورد نمی‌دونم

چرا کاشت بده؟

ناخن خودت رو ژلیش کن بعد لاکژل بزن.....کاشت نکن......

ژلیش همون لاک ژله عزیزم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

اطلاعی ندارم تا حالا نکاشتممدرسه بهت گیر نده؟یه جا خوب برو ..

لاک ک میزنم😅😂اره جای خوب باید رفت

لاکژل چیههیچی در این مورد نمی‌دونمچرا کاشت بده؟

لاک رو میگن لاکژل. 

سن ت کمه زوده برای کاشت. صدف ناخن ت آسیب پذیر میشه.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
لاک رو میگن لاکژل. سن ت کمه زوده برای کاشت. صدف ناخن ت آسیب پذیر میشه.

آها ممنون 

ژلیش مشکلی ندارد پس؟

ببخشید شما ناخن کار هستید؟چه فرقی میکنن؟ اونطور ک من میدونم کاشت به هر اندازه و فرمی بخوای برات درمی ...

آره عزیزم ناخنکارم. مواد مصرفیشون متفاوته

ژل جدیدتره و ظریف‌تر در میاد اما مقاومت پودر بیشتره

البته مواظب باشی اونم راحت تا سه هفته نگه میداری

اونایی که حساسیت دارن کاشت ژل انجام میدن

معمولا هزینش یکم بیشتره اما می ارزه

ژلیش همون لاک ژل زدن روی ناخنه

عین لاک زدن معمولی ولی خب جنس لاک از ژله

که به راحتی پاک نمیشه و یکم ضخیم تره

یه لایه رو ناخن طبیعی خودت میاد افزایش قد نداره

آها ممنون ژلیش مشکلی ندارد پس؟

نه. روی ناخن خودت هست. یه مرتب کردن و فرم دادن به ناخن خو دت هست.....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
آره عزیزم ناخنکارم. مواد مصرفیشون متفاوتهژل جدیدتره و ظریف‌تر در میاد اما مقاومت پودر بیشترهالبته مو ...

وای مرسی قشنگم 🌈 🦋 ❤️ موفق باشی ایشالا 

پس کاشت ژل بزنم حساسیت نمیزنه کلا؟

ببخشید عزیزم تو لاین مژه هم هستید؟

نه. روی ناخن خودت هست. یه مرتب کردن و فرم دادن به ناخن خو دت هست.....

متشکرم از شما 🦋☘️🌈💞

وای مرسی قشنگم 🌈 🦋 ❤️ موفق باشی ایشالا پس کاشت ژل بزنم حساسیت نمیزنه کلا؟ببخشید عزیزم تو لاین مژه ...

قربونت عزیزم همچنین♥️💋

آره جای خوب برو و بگو پوست دستم حساسه

برام سوهان کشی خیلی سطحی انجام بده

و کاشتمم نوع کاشت ژل باشه

احتمال آسیب و حساسیت خیلی خیلی کمتره

اگه ناخنای خودت بلند میشن فقط ژلیش انجام بده

اگه کلا بلند نمیشن و ضعیفن کاشت ژل گزینه مناسبیه

لاین مژه هم آموزش دیدم ولی فعالیت نمیکنم