2777
2789

حدود یک ساعته سمت چپ شکمم منقبض میشه. هفته 36 هستم و هنوز 4 هفته مونده به زایمان.

خانمایی که تجربه دارید لطفا کمک.

بنظرتون علایم زایمانه یا طبیعیه؟

الان دسترسی به دکتر ندارم.

نمیدونم طبیعیه یا نه‌ شبیه کشیده شدن رحم یا سفت شدن یهویی سمت چپ رحمم هست.

ضربان قلبم هم خیلی بالا رفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ تعداد دفعهاتش کمه و فاصله داره عادیهولی انقباض پیوسته یدفعع ول میکنه دوباره میگیره بزای زایمانبی ...

امشب اینطور شدم. یه ساعتی میشه انگار بچه از سمت چپ میگیره میکشه.به رحمم فشار میاد یهو ول میکنه.

۳۵ خیلی این دو هفته داره دیر میگذره تا برسه ۳۷

بسلامتی

منم تازه وارد 36 شدم

اره ماه آخر کلا دیر میگذره مخصوصا که سنگین هم شدیم.

شما طبیعی زایمان میکنید یا سزارین؟

بچه چندمتونه؟

بسلامتیمنم تازه وارد 36 شدماره ماه آخر کلا دیر میگذره مخصوصا که سنگین هم شدیم.شما طبیعی زایمان میکنی ...

ایشالا به سلامتی فارغ شی . راستش من انتخابم زایمان طبیعیه چون خواهرام سزارین کردن خیلی ترسناک بود و اذیت شدن مراحل سختی داره . بچه اولمه 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

ایشالا به سلامتی فارغ شی . راستش من انتخابم زایمان طبیعیه چون خواهرام سزارین کردن خیلی ترسناک بود و ...

منم طبیعی انتخاب کردم.

انشالله شما هم بسلامتی فارغ بشی.

منم دقیقا خواهرم دیدم سر سزارین چقدر اذیت شد طبیعی انتخاب کردم.

دکترم هم گفت قدت بلنده لگنت خوبه میتونی.دلگرم شدم.

پارسال هم یه سقط توی 4 ماهگی داشتم دردش رو کشیدم ترسم ریخته.

منم بچه اولمه البته بارداری دومه.

منم طبیعی انتخاب کردم.انشالله شما هم بسلامتی فارغ بشی.منم دقیقا خواهرم دیدم سر سزارین چقدر اذیت شد ط ...

به امید خدا عزیزم . تاریخ زایمانو کی گفتن برا شما؟؟ من۱۲ فروردین 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

به امید خدا عزیزم . تاریخ زایمانو کی گفتن برا شما؟؟ من۱۲ فروردین

من 7 فروردین برام نوبت زده

شما ماما همراه گرفتید؟ورزش میکنید که آماده بشید؟

من هنوز هیچ‌کاری نکردم حس میکنم دیر شده واسه ورزش 😢

من 7 فروردین برام نوبت زدهشما ماما همراه گرفتید؟ورزش میکنید که آماده بشید؟من هنوز هیچ‌کاری نکردم حس ...

نه ماما نگرفتم والا ولی یه کانال تو یوتیوب پیدا کردم که ورزش انجام میده هرروز طبق اون منم میرم . بعد ماساژ پرینه و تکنیک های تنفسی و چجور زور زدنم تو یه کانال دیگ ی یوتیوب همه رو یاد گرفتم و یادداشت کردم روزی چن بار مرور میکنم 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

نه ماما نگرفتم والا ولی یه کانال تو یوتیوب پیدا کردم که ورزش انجام میده هرروز طبق اون منم میرم . بعد ...

چه خوب

منم توی خونه فقط پیاده روی میکنم ولی ماساژ  و ورزش اینا هنوز شروع نکردم.راستش ترسیدم زود باشه زایمان زودرس بگیرم.

توی یوتیوب چی سرچ‌کردید شما؟

بزنم ورزش های قبل زایمان؟