2777
2789
عنوان

نکنه دختر منم این جور بگه❓

662 بازدید | 55 پست

اکثر تاپیکای بچه ها از پدرو مادر می نالن

از اینکه خداد تومن خرجشون نکردن می نالن

از دندون خراب و لباس و ... گلایه دارن

تو این گرونی خب شاید پدر و مادر درآمد نداشته باشن

حتما می گن خب اکه پول ندارن چرا بداخلاقی می کنن؟

آخه پدر و مادر اگه لباس نو تن بچه کنن اول خودشون خوشحال می شن

مخصوصا پدرا وقتی جیبشون خالیه خیلی حالشون بد می شه

من و همسرم هر دو کارمندیم

چندساله هی می گم دخترمو ببرم دندوناشو ارتو کنم

لا مصب هی مدوم هی قیمتا می دون

بخدا شرمنده م

سه هفته پیش پدر یک خانواده از سر فشار مالی خودکشی کرد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقصیر شما نیست 

من به شخصه به عنوان فرزند سعی میکنم توقعی از پدر و مادرم نداشته باشم به خصوص نسبت به چیزایی که می‌دونم ممکنه نمی تونن برام تهیه کنن یا اولویتشون نیست و شرمنده میشن 

شما اینجا رو نگاه نکنید 

خیلی بستگی داره به این که بچه چطور تربیت می‌شه

منظورم تفاوت هست خدای نکرده کسی دلخور نشه

ما خانوادگی قانعیم

فامیل پدری و مادری

نه این که مشکلات رو انکار کنیم ولی می‌گیم کم و زیاد می‌گذره مهم سلامتی و کنار هم بودنه و این که عمرمون مفید بگذره 

چه از نظر معنوی چه انسان درستی بودن

این طرز فکر واقعا آرامش میده به انسان

آدم ها می‌تونن از ترس گرونی و .. ازدواج نکنن و خانواده تشکیل ندن

مختارن و صاحب زندگی خودشون

ولی زندگی فقط مادیات نیست و هر دوره ای روی زمین مشکلات خودش رو داشته

اگه هم اینطور فکر می‌کردن خیلی وقت پیش یا منقرض شده بودیم یا تعدادمون خیلی کم بود

باز هم می‌گم .. مشکلات معیشتی رو کاملا درک می‌کنم من خودم تو رفاه نیستم .. ولی با این فکر هم که فقط پولدار ها و کسایی که می‌تونن در حد خرید خونه برای بچه ها حمایتشون کنن بچه دار بشن مخالفم

تقصیر شما نیست من به شخصه به عنوان فرزند سعی میکنم توقعی از پدر و مادرم نداشته باشم به خصوص نسبت به ...

خدا بهت خیر بده

ان شا الله خوشبخت و موفق باشی گلم

کاش همه بچه ها مثل شما عاقل و با ملاحظه باشن

خدا به پدرو مادرت ببخشدت

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خب راست میگن

کسی پول نداره بچه نیاره

مجبور که نیست دست خودشه

من به شخصه کسیو وارد این دنیا نمیکنم همش حسرت بخوره. بعضیا صرفا از روی خودخواهی بچه‌دار میشن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خب راست میگنکسی پول نداره بچه نیارهمجبور که نیست دست خودشه

۱۵ سال پیش شرایط اینجوری نبود ، 

درخواست دوستی آزاد🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ولی قبول نمیکنم💃🏼

خیلی بستگی داره به این که بچه چطور تربیت می‌شهمنظورم تفاوت هست خدای نکرده کسی دلخور نشهما خانوادگی ق ...

بله دخترم

حرفات همگی درسته

با اینکه سنت زیاد نیست ولی خیلی پخته و عاقلی❤

خدا بهت موفقیت و خوشبختی بده

خدا شمارو به پدرو مادرت ببخشدت