2777
2789
عنوان

دندون عقلم داره درمیاد

55 بازدید | 6 پست

و وحشتناک درد میکنه حتی نمیتونم خمیازه بکشم، حتی گوششم از دردش درد میکنه 

فقط یه نقطه ی سفید ازش دراومده هنوز 

۳ تا قبلی رو اصلا متوجه دراومدنشون نشدم

بنظرتون طبیعیه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دو ساله به همین درد دچارم

تازه من ارتودنسی هم دارم

دندون عقل اولمه

ببین در حدی بود که لپم از داخل زخم شد عفونت کرد کلا سفید شد اون تیکه از فکم

نمی تونستم غذا بخورم

گریه می کردم از درد

برا من جراحی می خواد

عین آدمیزاد درنیومده که بشه بکشیش

وحشت دارمممممم از جراحی

بعد من میگرنم دارم، دندون درد که می گیرم میگرنم هم شروع میشه. 

حساب کن ترکیب دندون درد شدید و وحشتناک، با سردرد میگرنی و حالت تهوع و ببخشید استفراغ و اووووووووووو........ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
منم دو ساله به همین درد دچارمتازه من ارتودنسی هم دارمدندون عقل اولمهببین در حدی بود که لپم از داخل ز ...

وای چقدر بد 

من فقط دو روزه شروع شده اما به سختی تحملش میکنم دردش واقعا شدیده 

اما خب درد جراحی رو یکی دو روز بکشی بهتره تا اینکه همیشه این درد ها رو تحمل کنی

وای چقدر بد من فقط دو روزه شروع شده اما به سختی تحملش میکنم دردش واقعا شدیده اما خب درد جراحی رو یکی ...

تحملش غیر ممکنه واقعا

🥺🥺🥺🥺🥺

به من گفتن هر دکتری دندونمو جراحی نمی کنه

باید بری جراح فک و صورت

خیلی عملش سخته

من می ترسم

🥺🥺🥺🥺🥺

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸